Sedat Peker, 'Uzman askerler kadrodan ve TSK’nın haklarından faydalanmalı'

Sedat Peker, 'Uzman askerler kadrodan ve TSK’nın haklarından faydalanmalı'

Sedat Peker katıldığı iftar yemeğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Peker uzman askerlerin kadrodan ve TSK’nın haklarından faydalanması gerektiğini vurguladı.

Sedat Peker Kuzey Irak Gazisi Sezai Aslan’ın vermiş olduğu iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinde gazi askerlerle sohbet eden Peker geceyle alakalı da önemli açıklamalarda bulundu.

65085.jpg

Uzman askerlerin kadrodan ve TSK’daki tüm haklardan faydalanması gerektiğini belirten Peker şu ifadeleri kullandı;

KIYMETLİ DOSTLARIM,

1990'lı YILLARDAN bugüne kadar şahsıma hem kardeşlik hem dostluk yapmış olan KUZEY IRAK GAZİLERİMİZ'den SEZAİ ASLAN isimli (ismi gibi ASLAN ) kardeşimin düzenlemiş olduğu İFTAR davetine katıldım.

Davette bir yakınım SİLAHLI KUVVETLERİMİZ'deki UZMAN PERSONEL'in haklarıyla ilgili yazdığım yazıdan dolayı teşekkür etti. Kendisi de eski bir UZMAN ÇAVUŞMUŞ... Gazilik şerefini yaşadıktan sonra görevinden malülen emekli olmuş.

Bende kendisine cevaben şunu söyledim:15 TEMMUZ'da eğer darbe başarıya ulaşamadıysa bunun en büyük sebebi ordudaki gerçek VATAN evlatlarından oluşan UZMAN ÇAVUŞLAR'dır dedim.SUBAYLAR'ın emirlerini ASKERLERE iletip ayrıca da ASKERLERİ bu emirlere uymaya zorlasalardı her şey çok daha karışık olurdu. Darbeyi engelleyebilsek bile ŞEHİT sayısı en az ONBİNLERCE olurdu diyerek hissiyatımı anlattım.

TSK'daki UZMAN PERSONELE bizler halen daha "Kadro verilsin mi veya verilmesin mi ya da hakları olan birçok maddeden faydalansınlar mı yoksa faydalanmasınlar mı?" diye tartışırken YÜCE ALLAH ORDUMUZUN terörle mücadelesinde en çok ŞEHİDİ veren UZMAN PERSONELE CENNETİN en  güzel katlarından kadro vermiş ve de CENNETİN tüm imkanlarını kısıtlama olmaksızın  en iyi şekilde kullanacaklarını söylemiştir.

Bizlerde bu kahramanlara halen daha SUBAYLAR'ın, ASTSUBAYLAR'ın kullandığı hakların ne kadarını kullanabilirler ya da ne kadarını kullanamazlar diye kendileriyle pazarlık yapıyoruz daha doğrusu bu ayıpla günlerimizi geçiriyoruz.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum