Sedat Peker’den CHP'li Özkoç’a sert yanıt!

Sedat Peker’den CHP'li Özkoç’a sert yanıt!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’a  sert cevaplar veren Sedat Peker’den tansiyonu yükseltecek yeni bir açıklama daha geldi.

Sedat Peker, askerlerin kendisine gönderdiği selam videolarına tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında açtı ağzını yumdu gözünü!

İşte Sedat Peker’in Engin Özkoç hakkında yaptığı sert açıklamasının tamamı;

KIYMETLİ DOSTLARIM,

Gebze'de DOWN Sendromlu evlatlarımızın gösterilerini izlemek için katıldığım organizasyonda programın sunucusu MUHAMMED TARIM kardeşimizin beni duygulandıran bu sözlerini sizlerle paylaşmak istedim. Şahsımla ilgili bu sözler düşmanlarımızı çıldırtırken siz dostlarımı ise mutlu edeceğini biliyorum.

Kıbrıs Rum Kesiminin Doğu Akdeniz'de petrol arayan görevlilerimiz hakkında tutuklama kararı çıkardığı bu günlerde Rusya'dan S-400 füzelerini aldığımız için Nato bloğu tarafından TÜRKİYENİN F-35 Savaş uçaklarıyla ilgili eğitim alan pilotlarının eğitiminin iptal edildiğinin açıklandığı bu zamanlarda Cumhuriyet Halk Partisi grup başkan vekili Engin Özkoç'un Milli Savunma Bakanı sayın HULUSİ AKAR'A 
SEDAT PEKER'E selam söyleyen askerlerle ilgili yönelttiği sorular inanın şahsımı çok şaşırttı.

Eskiler derler ya (mahalle yanarken orospu halen daha saçını tararmış) diye. Bu olay bana nedense bu sözü hatırlattı. Düşmanlarımız tarafından ülkemiz yangın yerine çevrilmiş durumdayken. Onların merak ettiği ise asker kardeşlerimizin bana yolladıkları selam videoları. (YAZIK ÇOK YAZIK)

Engin Özkoç bey bana selam yollayan asker kardeşlerimizden iki tanesi dün şehit oldu. Bunu mutlaka duymuşsundur. 

Ben bu ayıbı yaptıktan sonra bir daha ADAPAZARI'ndan oy alabilir miyim diye de birazcık aklın varsa yakınlarına bu soruyu sormuşsundur.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK
REİS SEDAT PEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.