Sedat Peker'den İmamoğlu'na sert eleştiri!

Sedat Peker'den İmamoğlu'na sert eleştiri!

“FETÖ’cü Emre Uslu’dan neden destek alıyor?”

Ramazan ayı münasebetiyle katıldığı iftar programlarında ülke gündemini meşgul eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine değinen Sedat Peker, bir kez daha belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na yüklendi. 

İzmit’in Bayramoğlu semtindeki eski komşularını ziyaret eden Peker, bir yandan eski günlerini yad ederken, diğer yandan da Türkiye’nin nabzını tutan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri hakkında önemli dipnotlara yer verdi.

23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyan Ekrem İmamoğlu’na seslenen Peker, birçok vatandaş gibi kendisinin de ikna olması gereken konular olduğunu dile getirdi. 

FETÖ’NÜN DESTEĞİNE İHTİYACI OLMADIĞINI NEDEN AÇIKLAMIYOR?

İmamoğlu’nun, FETÖ’nün firari olarak aranan propaganda imamı Emre Uslu’yla olan siyasi ilişkisini soran Peker, “Sayın İmamoğlu inşallah CHP'nin başına geçer, çünkü güçlü bir muhalefet her zaman iktidarı daha çok çalışmaya zorlar, bu da ülkemiz için çok iyi olur. Fakat Sayın İmamoğlu'nun ülkemizde yaşayan benim gibi bir çok vatandaşı ikna etmesi gereken bir çok konu var. FETÖ’nün firari olarak aranan propaganda imamı olan Emre Uslu, hem şahsımla, hem de bazı siyasilerle ilgili örgüt üyelerine bilgiler yollayarak, bunları yayınlattırıp, kendince beni zor duruma düşürme gayreti FETÖ soruşturmalarının resmi mahkeme tutanaklarına bile yansımışken, aynı kişinin yani Emre Uslu'nun Sayın İmamoğlu'na seçimler için bu kadar açık bir şekilde yoğun destek vermesini gerçekten anlayamıyorum. FETÖ’nün desteğine ihtiyacı olmadığını neden açık bir şekilde kamuoyuna açıklamıyor. Kendisi bir gün bu ülkenin başına gelirse ülkeyi yönetirken halktan değil de, FETÖ’nün propaganda imamı Emre Uslu'dan  mı acaba fikir almayı düşünüyor?” diyerek bir kez daha merak edilen soruları yanıtlamasını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.