Sedat Peker'den Ramazan Bayramı mesajı!

Sedat Peker'den Ramazan Bayramı mesajı!

Sedat Peker, İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı yayınladığı video ile kutlarken, ayrıca tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs ile ilgili görüşlerini de paylaştı.

Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündemde uzun süredir konuşulan Sedat Peker, bu kez hem İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutladı, hem de dünya geneline hızla yayılan Korona virüs salgını ile ilginç açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN VE BAHÇELİ’NİN DE BAYRAMINI KUTLADI

Peker, devlet büyüklerinin de bayramını kutlarken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de bayramını kutlayarak, “Öncelikle Ortadoğu gibi kaygan bir zeminde ülkemizin tek parça kalabilmesi için mücadele eden Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘önce partim değil, önce devletim diyen, sonra partim diyen, sonra da kendim diyen’ Devlet abimin, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin de bayramını kutlamak istiyorum” dedi.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Peker videosunda ayrıca, “Biliyorsunuz şuanda gurbetteyim. Şükürler olsun sağlığımız sıhhatimiz yerinde.. Tabii ki bizim burada olmamıza haksız şekilde sebep olanlar var. Onlar her kimse onlara hakkımı helal etmiyorum” dedi.

İşte Peker’in o videosunun tamamı…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum