Sedat Peker'den sert açıklamalar!

Sedat Peker'den sert açıklamalar!

Sedat Peker, yeni partiyle ilgili çalışmalar sürdürdüğü yönünde hakkında çıkan iddialara sert dille yanıt verdi.

İşte Peker'in o açıklamaları...

TEDAVİ GÖRÜYORUM

Çocukluğumdan bugüne kadar beni çok yoran migren ağrılarımla ilgili bir süredir tedavi görüyorum. Bu yüzden dolayı düzenli paylaşımlarımı yapamadım.

YENİ KURULAN SİYASİ PARTİ...

Geçen gün sözünün güvenilirliğinden emin olduğum bir dostum ziyaretime gelerek ortalık bu kadar karışıkken paylaşım yapmama sebebimi, bazıları yeni kurulan siyasi gruplarla görüştüğüm için paylaşımlara ara verdiğimi söylüyorlarmış. Bu kardeşimize önce tebessüm edip sonra da geçmişte yaşanan bir örneği anlattım.

KANCIK DEĞİLİZ

Ittihat ve Terakki Yılmaz fedailerinden olan 1. Dünya Savaşı sonrasında Berlin'de Ermeni komitacılar tarafından şehit edilen Doktor Bahattin Şakir'e 1. Dünya Savaşı'nın sonlarına doğru bazıları gelerek, savaşın sonu iyi görünmüyor. İngiliz, Fransız ve Ruslarla anlaşma yaparak, 'Savaştan çekilip hatta onların paktına katılırsak savaş sonunda belki Osmanlı'ya daha insaflı davranırlar' denildiğinde, Doktor Bahattin Şakir bu teklifi getiren, aynı zamanda da dostları olan devlet görevlilerine dönerek şöyle der: 'Biz Müslüman Türk'üz Kancık değiliz' diyerek galiba siz ne dediğinizin farkında değilsiniz tavrıyla onları tersler.

BOZKURT VE RABİA

Bundan 5 sene önce Ergenekon terör örgütü suçlamasıyla cezaevinde yatarken, bir elimde 'Bozkurt', bir elimle de 'Rabia' işareti yaparak AK Parti ve MHP'nin birleşmesini ortaya atmıştım. 'Başka türlü bu coğrafyadan tek parça olarak ülkemizi kurtaramayız' diyerek fikrimi belirtmiştim. O zamanlar her iki partiden bir çok arkadaşımız bana ağır sözler söylediler. Tebbesüm ederek, onlara kızmadığımı söyledim.

İYİ BİR TARİH OKUYUCUSUYUM

İyi bir tarih okuyucusu olduğumdan bugünkü adıyla Cumhur İttifakı'nın kaçınılmaz olduğunu, bir gün mutlaka kurulucağını söylemiştim.

PAYLAŞIMLARIMIN YENI PARTİYLE...

Şahsıma yeni kurulmaya çalışılan ittifaklarla görüştüğüm için paylaşım yapmıyor sözünü söyleyenlere Vatan fedaisi Doktor Bahattin Şakir'in sözünü hatırlatırım: 'Biz Müslüman Türk'üz, kancık değiliz.'

İLK KİŞİYİM

Ben Cumhur İttifakı gerçekliğini kamuoyunda dile getiren ilk kişiyim. Ben bu fikri Cumhur İttifakı'nı oluşturan AK Parti veya Milliyetçi Hareket Partisi'nin kayıtlı üyesi olduğum için söylemedim.

FİKRİMDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİM

Dünyadaki tüm emperyalistlerin ülkemizi parçalamak için kurguladıkları oyundan tek parça çıkabilmemiz için başka çare olmadığını söyledim. Bugün de bu fikri savunuyorum, yarın da bu fikri savunacağım. Ayrıca hayatımın sonuna kadar da bu fikrimden asla vazgeçmeyeceğim."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.