SEDAT PEKER'DEN YAPILAN HABERLERE TEPKİ!

SEDAT PEKER'DEN YAPILAN HABERLERE TEPKİ!

Sedat Peker'den Cemevi ziyaretini eleştirenlere yanıt,

Ünlü iş adamı Sedat Peker, 3 Aralık Pazartesi günü İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan cemevine gitmişti. Peker, cemevi ziyaretini sosyal medyadan "Beşiktaş cemevimizin genç dedesi Okan Doğaner Bey'in saygın daveti üzerine ziyaret ettim" diyerek paylaşmıştı. 

Beşiktaş Cemevi yönetim kurulu adına yapılan açıklamada "3 Aralık Pazartesi günü vefat eden Durmuş Demirkan'ın cenaze lokması Beşiktaş Cemevimizde verilmiştir. Cenaze lokmasına cenaze sahiplerinin davetlisi olan Sedat Peker'de lokmaya katılmıştır. Cenaze dolayısıyla cemevimize gelmiştir. Kamuoyunda yazıldığı gibi özel bir davet olmamıştır" denildi.

"PEKER'İN ZİYARETİ ALEVİLERİN TEPKİSİNE YOL AÇTI" DİYEREK PAYLAŞTILAR!

Sedat Peker’in Beşiktaş Cemevi'ne gidip cemevi dedesi ile fotoğraf çektirmesini fırsat bilen bazı internet sitelerinde "Peker'in ziyareti Alevilerin tepkisine yol açtı." diyerek haberi lanse etti. Yaptıkları haberde ise "Barış isteyen akademisyenleri tehdit eden bir mafya bozuntusudur. Her fırsatta ilerici demokrat kesimleri hedef alan bir tetikçidir" denilmesi dikkat çekti. 

Sedat Peker, dün ziyaret sonrası yaptığı açıklamada barışçıl mesajlar vererek Cemevlerinin ibadethane sayılarak elektrik, su gibi giderleri ve görevli dedelerinin maaşlarının devlet tarafından ödenmesi gerektiğine dikkat çekmişti. 

SEDAT PEKER'DEN YAPILAN HABERLERE TEPKİ! 

Peker Cemevi ziyareti sonrasında kendisinin bazı kesimler tarafından hedef gösterilmesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi; 

Beşiktaş Cem Evi'ne cenaze sonrası lokma ikramı için gittiğim doğrudur. Ön yargıları kırmak için, cem evininin içini bize gezdiren yöneticiler de çok değerli insanlardı. ‘Edeple gelen lütufla gider’ öğretisinin sahibi olan alevi canlar edebimizle geldiğimiz kapıya bizi davet etmekten başka ne yapabilirlerdi? Aslında ateist olan ancak bunu söylediklerinde halktan tepki görmekten korkanların çoğu, kendilerine Hz. Ali’siz bir alevilik icat etmişler. (Cemevi ziyaretime muhalefet edenler işte bunlardır.) Fetö terör örgütünün aleviler içerisindeki örgütlenmesi herkesçe bilinmektedir. Ziyaretimi eleştiren sözde haber sitelerinin çoğu finans olarak da fetö’ye göbekten bağlıdır. (Bu bilgi bir sır değildir.)" dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.