Sedat Peker’den yeni video! Flaş iddialar!

Sedat Peker’den yeni video! Flaş iddialar!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker yeni video yayımladı. 

Sedat Peker, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a sorduğu sorularla gündeme oturan Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan'la ilgili konuştu.

 

Yayınladığı son videoda konuyla ilgili konuşan Peker, şunları söyledi:

"En komiği ne biliyor musunuz? Bir tane Anadolu Ajansı muhabiri bir soru sordu. Adamın abisi FETÖ'cüymüş dediler. Bunlar kamikaze gibiymiş, bekler bekler birden vururmuş. Ya senin elinde devletin imkanları yok muydu, bilmiyor muydun abisinin FETÖ'cü olduğunu. Onun abisi fETÖ'cüyse orada iki tane bakan onun da abisi FETÖ'cü. Bunlar haşhaşiyse, birden hedefe odaklanıp vururlarsa, o zaman bakan devletin sırlarının olduğu her toplantıyı biliyor..."

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kokain sevkiyatında Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ı işaret etti. Sedat Peker, uyuşturucu ticaretinde Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın Venezuela'ya gittiğini iddia etti. 

Peker, şunları söyledi:

"Kokain işini anlatayım. Yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım. Ocak ayında 4 gün, Şubat ayında 4 gün Venezuela'da kaldı. Binali Yıldırım'ın böyle bir organizasyonda olduğunu düşünmüyorum ancak ilk zamanlar Erkan Yıldım'ı çektikleri kasetlerle bu işe yönlendirdiler."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.