Sedat Peker'e Gebze'de coşkulu karşılama

Sedat Peker'e Gebze'de coşkulu karşılama

Down sendromluların gösterilerini izlemek için Gebze’ye gelen Sedat Peker’e coşkulu karşılama!

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’ndeki gösterilere katılan Sedat Peker’e ilgi yoğundu. Peker’in stadyuma girişi sırasında adeta izdiham yaşandı. Bazı kişiler ezilme tehlikesi yaşarken Gebzeliler meşaleler eşliğinde Peker’i karşıladı. 

Gebze’ye ziyaretinin ardından sosyal medya hesaplarından bir de açıklama yapan Peker yoğun ilgilerinden ötürü Gebze halkına teşekkür etti. Ayrıca Peker’in sosyal medya hesaplarından da Gebze ziyaretiyle ilgili bir video paylaşıldı.

İşte Peker’in Gebze Ziyaretinin Görüntüleri
(Video)

Peker’in Gebze ziyaretinin ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama;

‘’Zalimler, kalleşler, şahsıma zulmettikçe kader de adalet dağıtmaya devam edecektir.’’

KIYMETLİ DOSTLARIM
Gebze ilçemizde DOWN Sendromlu kardeşlerimizin yapacakları gösterilere destek olmak amacıyla MURAT ÖZENÇ kardeşimin daveti üzerine destek amacıyla organizasyona iştirak ettim.

Gebze halkının özellikle genç nüfusunun şahsıma göstermiş oldukları bu yoğun teveccühten dolayı kendilerine karşı herzaman minnettar kalacağımı özellikle belirtmek isterim.

Kıymetli Dostlarım, gençliğimin ilk yıllarından beri birçok düşmanı olan bir insanım. Düşmanlarım beni yok etmek için ellerinden geldiğince her yöntemi denediler. (Terör örgütlerini adeta kiralayarak şahsımı öldürmeye çalıştılar ancak şu ana kadar bunu başaramadılar.)

Kan davası geçmişi olan ülkemizdeki büyük ailelerle beni çatıştırarak bir kısmımızı cezaevine bir kısmımızı mezara yollama planlarınıda şükürler olsun ki şu ana kadar başaramadılar. (Fitneleri işe yaramadı)

Daha sonrasında uyuşturucu bağımlılarına şahsıma hakaret ettirip bunun üzerine şahsımında onları öldüreceğimi düşünüp cezaevine girmem sayesinde kurtulacaklarını düşündüler. Ancak onlar sinir kontrolü ve kriz yönetimi konusunda gençliğimin ilk yıllarında ülkenin en iyi uzmanlarından almış olduğum eğitimden galiba haberdar değildiler.

Son günlerde uyguladıkları yeni taktikleri de cezaevinde Fetö'den yatıp tahliye olmuş bazı sözde gazeteciler 25 sene öncesi sözde benim tarafımdan mağdur edilmiş insanlar icat ederek toplum içinde itibarımı düşürmeye çalışıyorlar. 

Kıymetli Dostlarım, onlar bana haksızlık yaptıkça zulmettikçe YÜCE ALLAH'ım kader dairesi çerçevesinde adalet dağıtmaya devam etti. Zenginlerin semtinde,Yada gecekondu mahallelerinde arabadan inip açık alanda 15 dakika durmamız bulunduğumuz yerlerin kısa süre zarfında mini miting alanlarına dönüşmesine yeterli olmaktadır.

Evet zalimler, kalleşler, şahsıma zulmettikçe kader de adalet dağıtmaya devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.