Sedat Yüce'den sevenlerine çağrı!

Sedat Yüce'den sevenlerine çağrı!

Ülkemizi 2001 yılında eurovision şarkı yarışmasında temsil etmiş İzmirli sevilen şarkıcı Sedat Yüce, sosyal medya aracılığı ile sevenlerine çağrıda bulundu. 

Pandemi nedeniyle konserlerin olmamasından dolayı şarkıcılar sahne alamıyor ve bu yüzden maddi sıkıntılar yaşıyorlar. İzmirli sevilen şarkıcı Sedat Yüce pandemiden dolayı ekonomik olarak zor zamanlar geçirdiklerini  dile getirerek, "Ben ve benim gibi sevdiğiniz değer verdiğiniz sanatçılara destek olun. YouTube kanallarımıza abone olun" dedi.

0373d452-e2c5-46b9-832d-513d98026b94.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Yüce, "Sevgili arkadaşlarım, dostlarım ve akrabalarım. Lütfen bu yazımı dikkatle okuyunuz. Bu bir ricadır! Malum Covid salgını yüzünden biz sanatçılar evlerimize kapandık, sahnelerden uzak kaldık, işimizi yapamıyoruz ve maddi kayıplarımız çok fazla. Sizlere Facebook ve Instagram gibi sosyal medya platformları üzerinden zaman zaman canlı yayınlarla müzik yapıyoruz fakat bunların biz sanatçılara maddi olarak bir getirisi asla yok. Tv yok, sahne yok, konser yok. Yinede ümitle, işimize olan saygımız ve sevgimizle çalmaya, söylemeye, üretmeye devam ediyoruz. İnternet üzerinde bir sanatçının gelir elde edebilmesinin en iyi yollarından biri YouTube"dur. Fakat biz sanatçıyız Youtuber değiliz ve Z kuşağına pek hitap etmediğimiz için abone sayımız çok az. 1000 abone sayısına ulaşmadan YouTube para kazandırmıyor. Burada iş size düşüyor. Ben ve benim gibi sevdiğiniz değer verdiğiniz sanatçılara destek olun. YouTube kanallarımıza abone olun. Mesela Facebook ta 1500 arkadaşım olmasına rağmen YouTube abone sayım yeterli abone sayısında değil hala. Üşenmeyin lütfen. Zor değil. YouTube uygulamasına girip Sedat Yüce kanalıma gelip bir tıkla abone olup bana en büyük desteği verebilirsiniz. Bu kadar kolay. Teşekkürler" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.