Sedef Ergin’den Bandıra Bandıra’ya Muhteşem Yorum

Sedef Ergin’den Bandıra Bandıra’ya Muhteşem Yorum

Çocukluk yıllarında başlayan müzik aşkı, Sedef Ergin’i genç yaşta pop müzik dünyasının dikkat çeken yıldızları arasına soktu.

Çocukluk yıllarında başlayan müzik aşkı, Sedef Ergin’i genç yaşta pop müzik dünyasının dikkat çeken yıldızları arasına soktu. Samsun Demir ve Mustafa Sandal’ın da desteğini arkasına alan Ergin, kariyerine hayli iddialı bir başlangıç yaptı.

Müzik dünyası bir süredir Sedef Ergin’i konuşuyor. Sektörün önde gelen isimlerinden Samsun Demir, Mustafa Sandal ve Volga Tamöz’ün de destek verdiği 22 yaşındaki genç şarkıcının hikayesi Samsun’da başladı. Samsun’un Alaçam İlçesi’nde çiftçi bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Ergin, henüz ilkokul yıllarında notalara merak sardı. Kendi kendine şarkı sözleri yazıp besteler yapan genç yıldızın bu ilgisi kısa sürede aile ve okul çevresinin de dikkatini çekti.

Oyunculuk Eğitimi İçin Geldiği İstanbul’da Harika Sesiyle Çok Konuşuldu

Samsun’da ilkokul, ortaokul ve liseyi bitirdikten sonra eğitimini Karabük Üniversitesi’nde tamamlayan Sedef Ergin’in bir başka tutkusu da oyunculuktu. Oyunculuk eğitimi için İstanbul’a gelen Ergin, Ayla Algan Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim aldı. Genç yeteneğin keşfedilmesi ise sosyal medya sayesinde oldu.

Mustafa Sandal & Volga Tamöz’den Tam Destek

Sedef Ergin, sosyal paylaşım sitesi Instagram’a yüklediği fotoğraf ve videolarla DMC Genel Müdürü Samsun Demir’in dikkatini çekmeyi başardı.  Volga Tamöz’ün önerisiyle çıkış şarkısı olarak söz ve müziği Mustafa Sandal’a ait “Bandıra Bandıra” seçildi. İzin için Mustafa Sandal’la irtibata geçildiğinde ise ünlü şarkıcıdan sürpriz bir teklif geldi. Sandal, sesini çok beğendiği Ergin’in bu ilk projesine hemen ortak olmak istedi.

İlk Profesyonel Sahne Deneyimi Altın Kelebek Ödül Törenindeydi

Şarkının kayıtlarının ardından Sedef Ergin, ilk profesyonel sahne deneyimini Altın Kelebek Ödül Töreni’nde yaşadı. Performansıyla büyük ses getiren Ergin, 1 hafta sonra şarkısının klibi için kamera karşısına geçti. Murad Küçük yönetmenliğinde çekilen klip müzikseverlerden büyük ilgi gördü. “Bandıra Bandıra” ile müzik sektörüne iddialı bir giriş yapan Sedef Ergin, kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyerek zirveye ulaşacağından emin.

Bandıra Bandıra YouTube’da 1 Milyona Çok Yakın!

Kendisini 2018’in ilk günlerinde tanıdığım Sedef Ergin; eğlenceli mi eğlenceli, kıpır mı kıpır, tatlı mı tatlı bir video kliple beni kendine hayran bıraktı. Normalde bir parçayı dinlerken klibini aramam ancak parçayla uyumlu öyle güzel bir video klip çekilmiş ki değinmemek elde değil. Klip yönetmeni denince akla ilk gelen isimlerden olan Murad Küçük’ü bu yüzden ayrıca kutlamak istedim. “Bandıra Bandıra” adeta arkasındaki isimlerle buram buram kalite kokan bir parça. Söz ve müziğini Mustafa Sandal’ın hazırladığı teklinin düzenlemesi ise 2017’de bana göre yaptığı her işte çıtasını bir üst basamağa başarıyla taşıyan Volga Tamöz’e ait. Hal böyle olunca Sedef Ergin’in harika sesi ve enerjisiyle ortaya muhteşem bir iş çıkmış. Şimdiden 1 milyon izlenmeye yaklaşan teklinin video klibine hemen aşağıdan, netd müzik resmi YouTube kanalından; parçanın tamamına ise tüm dijital müzik platformlarından ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.