Sedir’den Muratpaşa Belediyesi’ne tam not

Sedir’den Muratpaşa Belediyesi’ne tam not

Muratpaşa Belediyesi’nin Sedir’de gerçekleşen cadde ve sokak yenileme çalışması mahalle sakinlerinden tam not aldı. Bölgeye bakan kargo görevlisinden 33 yıllık mahalle sakinine Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür etti.

Muratpaşa Belediyesi’nin, Sedir Mahallesi’nde gerçekleştirdiği 2’nci etap cadde ve sokak yenileme çalışmalarında son rötuşlar yapılıyor. 12 sokak ve 4 bin 24 metre uzunluğunda yolun sil baştan asfaltlandığı çalışma 6 bin 94 ton asfalt kullanıldı. Bunun birlikte asfalt çalışmalarını gerçekleştirdiği cadde ve sokaklarda kaldırım çalışması da yapıldı. 
Sedir’de 2014-2018 yılları arasında 20 bin 624 metrekare yol ve kaldırım yenilenirken 2’nci etap çalışmaları bölgeye bakan kargo görevlisinden 33 yıllık mahalle sakinine mahalleden tam not aldı.


Sedir Mahallesi’ne 3 yıl önce taşınan Azra Ekin, çalışmalar dolayısıyla Başkan Uysal’a teşekkür ederken “Allah razı olsun. Kendisini çok seviyoruz” dedi. 33 yıllık mahalle sakini Hafize Sani ise mahallede doğalgaz altyapı çalışmaları sonrası sokaklarının çok kütü durumda olduğunu belirterek, “Şimdi hiçbir sıkıntımız yok” dedi. 


Bir kargo şirketinde 2 yıldır Sedir Mahallesi’nin de içinde bulunduğu bölgeden sorumlu olan Hüseyin Dönmez ise eskiden mahalleye girmeye çekindiklerini belirterek, “Yolların durumu nedeniyle araçlarımız zarar görüyordu. Şimdi böyle bir sıkıntımız kalmadı” dedi. 13 yıllık mahalle sakinin Hüseyin Çalpan da Muratpaşa Belediyesi’nin sadece cadde ve sokak yenileme çalışmalarından değil genel anlamda hizmetlerinden memnun olduğunu belirterek, “444 80 07 Turunç Masa’yı aradığınız anda karşınızda bir muhatap buluyorsunuz” diye konuştu. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.