Sefa Şahin: Kanunsuz şekilde yapılan villaların hesabı verilmeli!

Sefa Şahin: Kanunsuz şekilde yapılan villaların hesabı verilmeli!

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, Selçuk Belediyesi’nin tarımsal yapı adı altında, tarla vasfındaki alana 7 villa yapılmasına "Başkan Sengel, kanunsuz bir şekilde yapılan villaların hesabını vermeli!" sözleriyle sert tepki gösterdi.

Nilda Altın Okay- AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, Selçuk Belediyesi'nin tarımsal yapı adı altında, tarla vasfındaki alana 7 villa yapılmasına müsaade edildiğini belirterek "Selçuk Belediye Başkanı Sayın Filiz Sengel, bu izin için kimden ne aldınız? Bu kanunsuzluğa nasıl izin verdiniz? Paydaşlarınız kimler? Çıkın ve Selçuklu hemşehrilerimize bu ruhsat rezaletini açıklayın!" diye seslenmişti.

whatsapp-image-2022-06-14-at-14-41-49.jpeg

Konuya ilişkin bir tepki de AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin'den geldi. Şahin, "Selçuk Belediye Başkanı CHP'li Filiz Ceritoğlu Sengel, tarım arazisine kanunsuz bir şekilde yapılan villaların hesabını vermeli! Selçukluların gözünün içine baka baka yapılan hukuksuz inşaatların altında kim var ortaya çıkarılmalıdır. Bu işleri Özcan Purcu’dan öğreniyorlar herhalde." sözleriyle Başkan Sengel ve CHP İzmir Milletvekili Özcan Purcu'yu hedef aldı.

28eb601c-0c18-4cf8-9cdf-ea0f9f306d27-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum