Seferiçınar Yaş Alma Merkezi'nde atölye çalışmaları devam ediyor

Seferiçınar Yaş Alma Merkezi'nde atölye çalışmaları devam ediyor

Seferihisar Belediyesi, hizmete açtığı Yaş Alma Merkezi’nde üyelerine yönelik atölye çalışmalarına devam ediyor.

MEDYA EGE - Sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarıyla dikkat çeken Seferihisar Belediyesi'nin, 50 yaş ve üzeri vatandaşlar için hizmete aldığı Seferiçınar Yaş Alma Merkezi'nde atölye çalışmaları aralıksız sürüyor. Günden güne göç almaya devam eden ve eski neslin varlığına da değer veren Seferihisar'da, yaş alma merkezi yoğun ilgi görüyor.

50 Yaş ve üzeri Seferihisarlı vatandaşların kendi yaşıtları ile hem sağlık hem sosyalleşme adına bir araya geldikleri merkezde, Satranç, Akıl Oyunu, Okuma grupları, Felsefe etkinliği, Müzik/koro grubu, Doktor bilgilendirme hizmeti, Psikolojik danışmanlık ve Aile danışmanlığı, Beslenme Uzmanı, Fiziksel aktivite, Doğa yürüyüşü, yazma atölyesi yer alıyor.

Bu kapsamda belediye, atölye çalışmalarına Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) konusunun işlendiği bir şöyleşi ile devam etti. Alanında uzman psikolog yönetiminde gerçekleşen söyleşide OKB rahatsızlığına dair kapsamlı bilgilendirmelerde bulunuldu.

Belediyenin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada ise atölyelere kayıt olmak ve detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların 444 7 743 - 365 numaralı hat üzerinden irtibat kurabileceği aktarıldı.

gliizjawiaa8sol.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum