Seferihisar Belediyesi Halk Market ile herkes kazanıyor

Seferihisar Belediyesi Halk Market ile herkes kazanıyor

Seferihisar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Halk Market ile hem üretici kazanıyor hem de halkımız sağlıklı ürünlere kolayca ve daha ucuza erişebiliyor" denildi.

MEDYA EGE - Seferihisar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla Yiyin Gari ve Halk Market gibi projelerini güçlendirerek ve yenilerini ekleyerek vatandaşları zamlardan ve ekonomik krizin ağırlığından korumak için çalışmalarına devam ediyor.

c96fb3e1-d806-42d0-ac33-6fdc4f6d91bf-800x600.jpg

Seferihisar Belediyesi’nin yerel üreticiyi destekleme vizyonu ile yerli üreticilerden alınan sebze, et, meyve ve süt ürünleri Halk Market'te vatandaş ile buluşuyor.

Belediye, kasap reyonunda da büyük indirime gitti. Yarın son bulacak büyük indirimde dana kıyma ve kasap köfte 299 TL, kuşbaşı dana eti ise 319 TL’den satışa çıkarıldı.

244033.jpg

Halk Market'e ilişkin Seferihisar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Belediyemizin Halk Marketleri ile hem üreticimiz kazanıyor, hem de halkımız sağlıklı ürünlere kolayca ve daha ucuza erişebiliyor" ifadelerine yer verildi.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Halk Market'in ekonomik zorluk çeken vatandaşlara destek olduğuna dikkat çekerek "Halk Market hizmetimizle hem vatandaşlarımızın ürünlere ucuz ve kolay ulaşımını sağlıyoruz, hem de yerel üretimi destekleyerek, Seferihisarlı üreticilerimizle tüketicilerimizi buluşturuyoruz. Halk Market bu yönleriyle çok önemli bizim için. Seferihisarlı çiftçimiz, üreticimiz kazanırken, hemşehrilerimiz organik ve kaliteli ürünlere daha ucuz ulaşıyor. Böylelikle hem üreticimiz hem de tüketicimiz kazanıyor" demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.