Seferihisar Belediyesi Yaz Spor Okulu devam ediyor

Seferihisar Belediyesi Yaz Spor Okulu devam ediyor

Toplam 12 branş ile başlayan Seferihisar Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun dersleri 5 Temmuz Pazartesi gününden itibaren büyük bir hızla devam ediyor.

Seferihisar Belediyesi bünyesinde açılan Yaz Spor Okulu’nda alanlarında uzman antrenör ve eğitmenler eşliğinde 4 -15 yaş arası öğrenciler için tenis, basketbol, bale, voleybol, futbol, cimnastik, yüzme, taekwondo, plaj futbolu, sörf, yelken ve kano branşlarında derslere devam ediliyor.

Seferihisar Belediyesi Teos Yat Yelken Kulübü işbirliği Yaz Spor Okulu’na su sporları bünyesinde yelken ve kano branşlarını ekledi.

v2a9403.jpg

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Deniz kenti Seferihisar’ımızda su sporlarından en az bir tanesi yapmayan çocuk kalmasın istedik. Tüm branşlarda alanlarında uzman ve yetkin antrenörlerimizle çocuklarımızın sporla iç içe bir yaz geçirmeleri sağlıyoruz. Her sene farklı branşlar ekleyerek çocuklarımıza yeni dünyaların kapılarını açmak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

8.jpeg

Seferihisar’da yaşayan çocukların yaz tatillerini fiziksel aktiviteler ile eğlenerek ve öğrenerek geçirmelerini amaçlayan Yaz Spor Okulu, bini aşkın öğrencinin katılımıyla 2021 yazının sonuna yaklaştı.

y4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.