Seferihisar Belediyesi, zeytinyağ fabrikasında sezon başladı

Seferihisar Belediyesi, zeytinyağ fabrikasında sezon başladı

Seferihisar Belediyesi, Beyler Zeytinyağı Fabrikası’nda zeytin sezonunu açtığını duyurdu.

MEDYA EGE- Seferihisar Belediyesi, zeytinyağ sezonunu açtığını duyurdu. Beyler Zeytinyağ Fabrikasında zeytinyağı sıkımının başladığını duyuran belediye, fabrikanın günde 20 ton kapasite ile çalıştığını da açıkladı.

sef2.jpeg

Seferihisar Belediyesi'nden konuya ilişkin olarak "Dünya Zeytin Günü kutlu olsun! Beyler Zeytinyağı Fabrikası’nda zeytin sezonunu açtık. S.S Seferihisar Doğanbey Kalkınma Kooperatifi işbirliği ile günlük 20 ton kapasiteli zeytinyağı sıkım hattımız faaliyete başladı" ifadeleri ile açıklama yapıldı.

zeytin-cuval.jpg

Seferihisar’ın en önemli değerlerinden olan zeytini en iyi standartlarda işleyerek zeytinyağı üreten Seferihisar Belediyesi, fabrikada üretici destekli çalışmalarıyla örnek olmaya devam ediyor.

Belediye, zeytinini kendi getiren üreticiye %8, zeytinini yerinden aldığı üreticiye ise %12 payla sıkım yapıyor.

“ZEYTİN ÜRETİCİSİNE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Bu bereketli topraklarda böyle büyük bir hazineyle yaşadığımız için çok şanslıyız. İlçemizin en önemli değerlerinden biri olan zeytine ve zeytin üreticimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Üreticilere fayda sağlamak adına belediye olarak yağ karşılığı ürünün %8’ini alıp %92’sini üreticiye bırakarak üreticinin gelirini arttırıyoruz” dedi.

sef3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum