Seferihisar Belediyesi'nden öğrencilere beslenme desteği

Seferihisar Belediyesi'nden öğrencilere beslenme desteği

Seferihisar Belediyesi, geçen yıl hayata geçirdiği beslenme çantası projesi ile ilçedeki dar gelirli öğrencilere destek oluyor.

Seferihisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler birimi, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin beslenmelerine destek oluyor. İlk kez geçen yıl hayata geçen proje kapsamında, geliri tespit edilmiş halkkart sahibi vatandaşların ilkokul ve ortaokulda öğrenim gören çocuklarına Seferihisar Belediyesi tarafından, yıl boyunca ücretsiz beslenme desteği sağlanacak. Beslenme Çantası uygulamasıyla, her cuma günü içinde süt, meyve suyu, kahvaltılık ürünler bulunan çanta yaklaşık 117 öğrencinin 5 günlük gıda ihtiyacı karşılayacak şekilde hazırlanarak ailelere teslim ediliyor.

beslenme-canta-icerigi.jpeg

‘’EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ’’

Beslenme çantası projesi ile çocukların öğrenimleri boyunca da temel desteğini sağlamak için çalışan Seferihisar Belediyesi Başkanı İsmail Yetişkin, ‘’Evlatlarımız için özen ve hassasiyet göstermek bizim görevimiz. Okulların açılmasıyla, çocuklarımızın temel ihtiyacını karşılayarak hem ailelerine destek olmak, hem de sağlıklı gıdalar ile gelişimlerini eksiksiz devam ettirmek çok önemli. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve evlatlarımızın sağlıklı ve düzenli gelişimine katkı sunmak için çalışıyoruz. Her zaman çocuklarımız önceliğimiz olacak. Yeni öğrenim yıllarında hepsine başarılar diliyorum’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.