Seferihisar Belediyesi'nden üzüm üreticilerine ilaç desteği

Seferihisar Belediyesi'nden üzüm üreticilerine ilaç desteği

Seferihisar Belediyesi, üretici destekli çalışmaları kapsamında üzüm üreticilerine 5000 litre sıvı bordo bulamacı dağıttı.

Seferihisar Belediyesi, tarımsal üretimle geçimini sağlayan hemşehrilerini yalnız bırakmıyor. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ile üzümlerin hastalık kapmaması ve zararlılardan korunması için büyük önem taşıyan sıvı bordo bulamacı ilacı dağıtımına başlayan belediye, Çamtepe Köyü’nden Kavakdere’ye, Orhanlı’dan Turgut Köyü’ne Seferihisar’daki tüm üzüm üreticilerine dağıtım yaptı. Üzüm üreticileri verilen katkıdan dolayı, belediyeye ve Başkan İsmail Yetişkin'e teşekkür ettiler.

whatsapp-image-2024-03-12-at-14-07-28.jpeg

YETİŞKİN’DEN BAĞ ROTASI MÜJDESİ

Köylerdeki üreticileri ziyaret ederek dağıtıma katılan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, uluslararası standartlara sahip bir bağ rotası için çalışmalara başladıklarının müjdesini verirken, “Seferihisar’da uluslararası bir bağ rotasını hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Bu bağ rotası hem üreticimize, hem de ilçe turizmine büyük katkı sunacak. Tabii böyle bir çalışmanın hayata geçmesi için öncelikle üreticimizin desteklenmesi gerekiyor. Sıvı bordo bulamacı dağıtarak üreticimizi ve ürünlerimizi koruyoruz. Üreticimizin kazancını artırmak için elimizden geleni yapacak Seferihisar’da her zaman üreticinin kazanmasını sağlayacağız” dedi.

whatsapp-image-2024-03-12-at-14-07-27.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.