Seferihisar CHP ilçe örgütü'nden yardım çağrısı!

Seferihisar CHP ilçe örgütü'nden yardım çağrısı!

Seferihisar CHP ilçe Başkanı Senem Gürer Solak açıklamalarda bulundu. 

Solak  “Dün akşam saatlerinde merkez üssü Elazığ olan ve çevre illerde de etkisini gösteren deprem felaketi nedeni ile yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.
  Ulus olarak yaşadığımız ve hepimizin yüreğinde derin acılar yaratan bu felaketin yaralarını yine ulus olarak yine hep birlikte saracağız.

Kış mevsiminin en soğuk dönemini yaşadığımız şu günlerde deprem bölgesindeki vatandaşlarımız ve özellikle çocuklarımız için Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak acilen “Elazığ’a sen de bir battaniye gönder” kampanyası başlatmış bulunuyoruz.

Kampanyamıza katkı sağlamak isteyen hemşerilerimizin 27 Ocak 2020 Pazartesi günü saat 17:00’a kadar Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe binamıza battaniyeleri ulaştırmalarını önemle rica ederim. İlerleyen günlerde parti örgütümüz Elazığ’daki deprem felaketine yönelik daha kapsamlı yardım kampanyaları gerçekleştirecektir. Bu konuda hassasiyet gösterecek hemşerilerime şimdiden teşekkür ediyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum