Seferihisar da güzel şeyler oluyor

Seferihisar da güzel şeyler oluyor

Ezgi Yeşil yazdı...

Ne zaman yol çevre bakımları ile ilgili bir şey düşünsem aklıma Nasrettin Hocanın bir nasihatı gelir. Derdi ki “Herkes evinin önünü süpürse sokaklar tertemiz olur” aslında bu söz hiç bir zaman eskimeyen zamanla akılda kalan bir söz. Bizler kendimize ait olan sorumluluklarımızı yerine getirsek ilçe olarak geçtim. Ülke olarak çok daha başka düşüncelerde olurduk diye düşünüyorum. “Haksız mıyım?” 

Seferihisar da güzel şeyler oluyor demişken ben direk konuya gireyim aslında, çok şanslı bir yıla girdiğimizi söylemek isterim. Seferihisar altın  vuruşunu yaşayacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Seferihisar Belediyesi işbirliğinde mahalle içi yol çalışmalarına süratla devam ederken,bir yandan karayolları ile ilişki halinde olan Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Aydın, yaptığı uzun zamandır projelerini şimdilerde bir bir hayata geçirdiğini de görüyoruz. 
Karakayalar- Tepecik mahallesine kadar uzanan Yollar, ışıklandırmalar, yürüyüş parkurları ile tamamlanacak diyen Aydın, hastane, toki, emniyet binası, adliye ile seferihisar’ın artık çehresi değişiyor. 
Dışarıdan bölgeye gelen göç ile yüksek ivme yakalayan Seferihisar için artık güzel günler göreceğiz diyoruz. 
Başta Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’nin canla başla Seferihisar için özverisini görünce ilçeye sağlayacakları faydaları yakından takip ediyor ve gelecek projeleri merak ediyoruz. 
“İzmir Büyükşehir Yerel yönetimlerden sorumlu Müdür olan Gürhan Özata Seferihisar için elden ne geliyorsa yapacakları Seferihisar için Başta dere ıslahlarını özellikle kocaçay projesi en gözde projelerden biri olduğuna değinerek Seferihisar’ın kalabalık alanlarını rahatlatmak için alternatif yerler üreteceğiz.” Diyor.
Çevreci duyarlı halkın yanında inanan güvenen başkanları bizler de her zaman takdir ediyoruz. 

Benimde felsefem şu ki Her kim bu bölgeye hayat veriyorsa alkışlanır. Diyorum. 

Sevgiyle kalın...

9def40b4-d82b-4594-9dd7-716734190f18.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.