SEFERİHİSAR’A KÜTÜPHANE MÜJDESİ!

SEFERİHİSAR’A KÜTÜPHANE MÜJDESİ!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta’yı ziyaret etti.

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta’yı ziyaret eden AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar'da çalışmalarına başlanan modern kütüphanenin çok kısa sürede tamamlanacağını ve hizmete açılacağını müjdeledi. 

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta’yı ziyaret etti. Müdür Karaçanta, Seferihisar'da çalışmalarına başlanan kütüphanenin yakın zamanda tamamlanması için gerekli işlemlerin yapıldığını söyledi.

Seferihisar’a yapılacak kütüphane ile ilgili çok heyecanlı olduklarını dile getiren AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, "Seferihisar'ımızın modern bir kütüphaneye ihtiyacı var. Bu konu ile ilgili daha önce yaptığımız görüşmeler sonucunda İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz de sağ olsunlar çalışmalara başladı. Kendilerine bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

SEFERİHİSAR'IMIZA ÇOK YAKIŞACAK

Aydın, süreç ile ilgili şu bilgileri verdi: "Faaliyetlerini geçici olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında yürüten İcra Müdürlüğümüz bu ay içerisinde yeni Adalet Sarayı binamıza taşınarak hizmete girecek. İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Murat Karaçanta bizlere oradaki alanı kütüphane için tahsis etmişlerdi. Süreç ile ilgili bilgi almak için bugün tekrar kendileri ile görüştük. İcra Müdürlüğü taşınır taşınmaz kütüphanenin tamamlanacağı müjdesini aldık. Yeni modern kütüphanemiz Seferihisar'ımıza çok yakışacak."
04-cevre-ve-sehircilik-il-mudurlugu-milli-emlak--3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.