Seferihisar’da aşı yoğunluğu

Seferihisar’da aşı yoğunluğu

Günlük yapılan aşıların ortalama 650 kişiye ulaştığını söyleyen Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi Başhekimi Serhat Pirinççi, pandemiyle mücadele süresince günde yaklaşık 250 başvuru aldıklarını belirtti.

Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi Başhekimi Serhat Pirinççi, hastanenin mevcut alanının büyüdüğünü söyledi ve acil servisin, ana girişin büyüterek daha modern ve kullanışlı bir hal aldığını ifade etti.

Şubat ayı içerisinde yeni röntgen cihazı geleceğini ve şuan tomografi cihazının da faaliyette olduğunu belirten Başhekim Pirinççi, "Hastanedeki gerek personel gerekse doktorlarımız özverileriyle aktif çalışıyorlar. Bu konuda onlara teşekkür ediyorum. Sağlık sektöründe yaşanan üzücü olaylara ne yazık ki şahit oluyoruz. Doktorlarımıza, emek veren tüm sağlık çalışanlarına yapılan şiddeti kınıyoruz. Burada 7/24 nöbette kalan doktorlarımız sağlık personellerimiz bulunuyor. Hastaların sağlığına kavuşmaları için ellerinden geleni yapıyorlar. Şiddetin hiçbir türünü kesinlikle tasvip etmiyoruz." açıklamasında bulundu.

785613.jpg

“Seferihisar’da Günlük Covid Başvurusu 250 kişi”

Salgınıyla mücadele süresince günde yaklaşık 250 başvuru aldıklarını belirten Pirinççi, günlük yapılan aşıların ortalama 650 kişiye ulaştığını söyledi ve ekledi: "Tüm polikliniklerimiz hizmet veriyor. Ortalama günde aşı olanlarla birlikte 1200 ye yakın hasta hastanemize geliyor. Daha iyi hizmet sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.