Seferihisar'da gündem yaratan tartışma

Seferihisar'da gündem yaratan tartışma

Onuncu Köy programında tartışılan "Meclis üyeliği dağıtmaya başlayan kişi kim?" sorusu Seferihisar'ın gündemine oturdu.

Seferihisar TV YouTube kanalında yayınlanan Onuncu Köy programının 9. bölümünde gündeme gelen “Şimdiden meclis üyeliği dağıtmaya başlayan kişi kim?” sorusu Evrim Ataman’ın cevabıyla Seferihisar’ın gündemine oturdu.

img-5694-786x403.webp

Onuncu Köy’ün 9. bölümünde, Fırat Çağlar Özlü’nün Evrim Ataman’a sorduğu sorular arasında, “Mevcut Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’e de yakınlığıyla bilinen bir kişinin, aday olacağı ve belediye başkanı seçilmesi durumuna hazırlık olarak, meclis üyeliği dağıttığı konuşuluyor. İsme ulaşamadım. Sende böyle bir bilgi var mı?” ifadeleri yer aldı.

Deneyimli gazeteci Evrim Ataman’ın soru biter bitmez, ‘kimden bahsettiğini anladım’ demesi dikkat çekti.

Ataman sözlerine şöyle devam etti: “Bu yapılan siyasi açıdan da, karakter açısından da terbiyesizliktir. Hem mevcut başkan Yetişkin’e destek verdiğini söyleyeceksin. Hem de arkadan meclis üyeliği dağıtacaksın. Daha ağır konuşurum ancak terbiyesizlik demekle yetinmek istiyorum.”

Meclis üyeliği dağıtan kişinin adını gerektiğinde çekinmeden söyleyeceğini de belirten Ataman, “Ortada 125 meclis üyesi var şimdiden. Hayırdır arkadaşlar seçimler cepte mi? Onların yaptığı terbiyesizliğe karşı isimlerini vermeyeceğim. Ancak gerektiğinde vermeyeceğim anlamına da gelmez” ifadelerini kullandı.

img-4907-scaled.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum