Seferihisar'da mavi bayraklı plaj işgal altında

Seferihisar'da mavi bayraklı plaj işgal altında

İzmir’in Seferihisar ilçesine bağlı Ürkmez beldesinde mavi bayraklı Ürkmez Sağlık Ocağı halk plajı denetimsizlik sebebiyle vatandaş tarafından adeta işgal edilmiş durumda.

Her tatilcinin kullanımına ait olması gereken şemsiyeler bazı vatandaşlar tarafından özel plajı ve şemsiyesi gibi kullanılmaya başlandı. Sahile yakın vatandaşlar masa, sandalye ve çantalarını şemsiye altlarına bağlayarak başkalarını kullanmasına engel oluyor. Güneşten korunmak için şemsiye altına girmek isteyen tatilciler dolu şemsiyeler ile karşılaşıyor.

whatsapp-image-2021-08-18-at-11-29-53.jpeg

Seferihisar Belediyesi sessiz

Plajları kullanmanın herkesin hakkı olduğunu söyleyen belde sakinleri, “ Bazıları şemsiyeleri kendilerinin gibi sahiplenmiş. Çanta, masa ve sandalyelerini zincirle bağlayıp gidiyorlar. Bizler oturamıyoruz ve güneşlenemiyoruz. Zabıtaya defalarca şikayet etmemize rağmen işlem yapılmadı. İşgalciler o kadar sahiplenmiş ki üzerine isimlerini yazmış ve giydirme dahi yapmışlar. Seferihisar belediyesi bu işgale son vermeli. Mavi bayraklı plaja yakışmayan görüntüler” açıklamasında bulundu.

whatsapp-image-2021-08-18-at-11-29-55.jpegwhatsapp-image-2021-08-18-at-11-29-54.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.