Seferihisar'da "otel işletmecileri denizi dolduruyor" tartışması

Seferihisar'da "otel işletmecileri denizi dolduruyor" tartışması

"Otel işletmecileri denizi dolduruyor" iddialarıyla gündeme gelen otel Sahibi Çeçen Asıllı Türk işadamı İbrahim Lepiev’den sert açıklama geldi.

Yapımı süren Royal Teos Spa Clinic merkezinin sahil düzenleme tadilatlarının sürdüğünü belirten Otel Sahibi Çeçen asılı Türk İşadamı İbrahim Lebiev gelen şikâyetlerin ardından konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

4546.jpg

Lebievin ifadesine göre, “Bizim denizi kapatmak gibi bir niyetimiz yok bu bölgeye 150 milyon Euro’luk yatırım yaparak ilçeye turizm kazandıran bir işletmeyiz. Söylenen, hakkımızda çıkan denizi doldurma bilgilerini kesinlikle kabul etmiyorum. Biliyorsunuz önceki yıllarda yaşadığımız tsunami ve deprem sebebiyle ciddi zararlar oldu. Otelimiz bünyesinde iskelemizde çökme meydana geldi.

5243.jpg

Gelen turistlerin hayati tehlikesi yaşanmaması adına tadilatını gerçekleştiriyoruz. Takdir edersiniz ki, o bölgeyi tamamlamak için bir iş makinesinin geçmesi lazım. Kendi alanımızda bulunan bu iskelenin onarımını yapıyoruz. Ayrıca iskelemizin tüm izinleri alınmıştır. Bizler burada ilçemizi tanıtarak, daha fazla turist kazandırmayı ve ilçemize bir katkı koymayı hedefleyen bir şirketiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ile “Su altı Savaş Müzesi” yapmayı planlıyoruz.

7546.jpg

Kısa zaman içerisinde uluslararası dalgıçların geldiği tarihi bir gezi planlayacağız. Royal Teos Clinic olarak 12 ay turizm merkezi anlamında faaliyet gösteriyoruz. Böylesi haberlerde adımızın geçmesi çok üzücü.” ifadelerini kullandı.

74242.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.