Seferihisar’da sel felaketine karşı seferberlik

Seferihisar’da sel felaketine karşı seferberlik

Tüm İzmir'de etkisini gösteren şiddetli yağış sel ve su baskınlarına neden oldu. 

Seferihisar’da da ciddi zarara yol açan sel ve su baskınlarına karşı Seferihisar Kaymakamlığı, Seferihisar Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tüm imkanlarını seferber ederek oluşan olumsuz durumlara anında müdahale etti.

Seferihisar Belediyesi’nden afetzedelere konaklama ve sıcak yemek hizmeti

 Seferihisar Belediyesi, Ürkmez bölgesinde evlerine giremeyen vatandaşların barınma ve sıcak yemek ihtiyaçlarının karşılanması için Ürkmez Gençlik Merkezi’ni hizmete açtı.

9-003.jpeg

Başkan Yetişkin sahada 
 
Başkan Yetişkin, gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak ve fırtına sebebiyle ev ve işyerlerini su basan vatandaşlar için çalışan ekipleri yalnız bırakmadı. 

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin mesai saati gözetmeksizin çakılan tüm ekiplere teşekkür ettiğini belirtirken “Hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar Kaymakamlığı ve belediyemizin ekipleri özveriyle çalışıyor. 1 ayda yağması beklenen yağmur neredeyse bir gecede yağdı. Ürkmez, Doğanbey, Payamlı ve Orhanlı bölgelerimiz ciddi derecede hasar gördü. Tüm olumsuzluklara anında müdahale edebilmek için sahadayız. Bize ulaşmak isteyen tüm vatandaşlarımız için Acil Durum İletişim numaralarımız 7/24 açık. Hepimize geçmiş olsun. Bu felaketi de hep birlikte atlatacağız” dedi.

1-(1)-008.jpeg

Ciddi hasar meydana gelen Doğanbey, Ürkmez, Orhanlı ve Payamlı bölgelerinde belediye ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye ekipleri sokak hayvanlarını unutmadı

Sel dolayısıyla oldukları yerlerde mahsur kalan sokak hayvanları da Fen İşleri ekiplerince kurtarılıyor.
4-031.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.