Seferihisar'da üreticilere ve tüketicilere destek!

Seferihisar'da üreticilere ve tüketicilere destek!

Seferihisar Belediyesi, “Salma Hindi Projesi” kapsamında köylerdeki üreticilere dağıtılan 1500 hindiyi satın alarak ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Başkan Yetişkin, "Hem üreticimizin hem ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yüzünü güldürüyoruz" dedi.

Medya Ege- Geçtiğimiz aylarda daha az yem ve daha ucuz girdilerle yetiştirilen hindilerin tüm köylerdeki üreticilere ücretsiz dağıtımını gerçekleştiren Seferihisar Belediyesi, alım garantisi de vermişti.

one-5-800x600.jpg

Salma Hindi Projesi ile birlikte Seferihisar köylerinde hindi üreticiliğini başlatarak toplumun kırmızı ete eş değer besin ihtiyacını karşılayacak alternatif hayvancılığın geliştirilmesi amaçladıklarını ifade eden Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, alım garantisi verilerek üreticiye dağıtılan hindilerin ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını açıkladı.

fh24og9x0a0sehu.jpg

Başkan Yetişkin, desteğe ilişkin paylaşımında "Hem üreticimizin hem ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yüzünü güldüren “Salma Hindi Projesi” kapsamında dağıttığımız 1500 hindiyi geri alarak tüketiciyle buluşturduk. Seferihisar Belediyesi olarak sürdürülebilir tarım ilkesi ile üreticimizi desteklemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

fh24ogtxoaktk5q.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.