Seferihisar'daki Olayın Görgü Tanığı Konuştu

Seferihisar'daki Olayın Görgü Tanığı Konuştu

''Sonuna kadar şikayetçiyim.''

Türkiye'nin ilk sakin şehri olan ve turizmin yeni gözde kenti Seferihisar'da öldürülmüş kedi ve  köpeklerin bulunduğu mezarların yerini ortaya çıkaran isim konuştu. Belediyeye ait araçların çukur açıp renkli poşetlerle içine sürekli birşeyler gömmesinin vatandaşların dikkatini çekmesi üzerine olayın ortaya çıktığı öğrenildi.

Seferihisar'da bulunan mezarlarının ortaya çıkmasına söz konusu bölgede çalışan Naci Günel isimli vatandaşın dikkatinin sebep olduğu otaya çıktı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Günel, mezarların olduğu bölgede çalıştığını belirterek, "Orada makinayla çalışırken belediyenin kepçesini gördüm orada çalışırken. Devamlı makinayla geçerken orada çukurları gördüm. ve çukurlar içerisinde  siyah poşetler içerisinde mavi poşetler içerisine kedi köpek ölülerine rastladım. Diğer arkadaşlarıma haber verdim. Geldiğimiz de sadece tek çukur kalmıştı. 7-8 çukurdan bir çukur kalmıştı. Diğer çukurları açtığımız da bütün çukurlar köpek ölüleriyle kedi ölüleriyle doluydu" dedi.

Olayın ortaya çıkmasının üzerine belediyenin bölgede mezarlarla ilgili çalışma yaptığını ifade eden Naci Günel, "Hayvasenseverler ve gazeteciler gittikten sonra belediye araçları belediye zabıtaları ile gelip bölgedeki su patlağını tamiri ve bütün çukurları imha ettiler düzelttiler yeri. Görüntüyü kapattılar. Burada zabıtalar ve belediyenin barınak görevlileri bütün çukurları kapattılar. Bunların baz istasyonlarından orda oldukları kesin belli olur" dedi.

Köpek Barınağının arabasıyla getirdiler

Olayı ortaya çıkardığının belirlenmesinin ardından olayı kapatmak için kendisinin suçlanıldığını da ileri süren Günel şöyle devam etti;

"Hayvanları ben öldürmedim. İş makinalarının orada çalışması dikkatimi çekti. Belediyenin Ford beyaz transit arkası telle arkası kapalı aracı o poşetleri getirip oraya atarken gözümüzle canlı şahit olarak biz bunları gördük. Köpek Barınağı'nın arabasıydı. Karakola ifade vermeye gittiğim de de benden şüphelenildi. Nasıl öldürdün nasıl gömdün diye belediye benden şüphelenmiş olmuş karakolda. Şu anda korku içerisindeyim.  Hayvanseverler tarafından bu işi ortaya çıkaran benim ama korku içerisinde olan benim. Cumhuriyet Başsavcılığı'na duyurmak istiyorum bunu." 

Sonuna kadar şikayetçiyim

Günel ayrıca "Olayı ortaya çıkardığım için beni suçluyorlar. Benim öldürmediğime dair şahitlerim var. Belediyeden de sonuna kadar şikayetçiyim" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.