Seferihisar'ın Akarca Bölgesi, Meclis Gündemine Alınacak

Seferihisar'ın Akarca Bölgesi, Meclis Gündemine Alınacak

Seferihisar’ın Akarca Bölgesinin Mahalle olma konusu AK Parti Grubu’nun önergesiyle Şubat Ayı Meclis Toplantısında, Seferihisar Belediyesi Meclis Gündemine taşınacak.

Seferihisar’ın Akarca Bölgesinde yaşayan vatandaşlar, kamu hizmetlerinden daha iyi faydalanabilmek için Akarca bölgesinin mahalle olma isteklerini dile getirmiş, konuyu Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’a iletmişlerdi. Başkan Aydın ve Seferihisar AK Parti İlçe Teşkilatı Akarca’nın mahalle olması konusunda çalışmalar yapmış, konuya katkı sunacak pek çok isimle görüşüp, temaslarda bulunmuştu. Gerekli çalışmalar tamamlandı. AK Partili Seferihisar Belediye Meclis Üyeleri, Şubat ayı Seferihisar Belediye Meclis toplantısında “Akarca’nın mahalle olması” konusunu önerge olarak meclise sunacak.

Seferihisar’ın Hıdırlık ve Tepecik mahallelerinin sınırlarında yer alan Akarca, doğu ve batı Akarca olarak ikiye ayrılıyor. Büyük bir alanı kapsayan bölge iki farkı mahalle sınırında yer aldığı için kamusal hizmetlerden etkin olarak yararlanamıyor. Bölge sakinlerinin talepleri doğrultusunda yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, “Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine yaptığımız çalışmalar Seferihisar’ın genelinde olumlu bir karşılık buldu, bizde temaslarımızı ve incelemelerimizi tamamladık.

ak-parti-grubu.jpg

Yarın yapılacak olan Seferihisar Belediye Meclis Toplantısında, Akarca’nın mahalle olması konusu meclis üyelerimiz tarafından, meclise önerge olarak sunulacak. Konunun belediye meclisinde olumlu bir karşılık bulacağına ve hem Belediye Başkanımızın hem de diğer meclis üyesi arkadaşlarımızın konuya olumlu katkılar sunacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Birlikte çalışma vurgusu yapan Başkan Aydın, Seferihisar’ın ihtiyaçları noktasında birlikte atılacak adımların Seferihisar’a değer katacağının altını çizdi.

AKARCALILAR DÖRT GÖZLE BEKLİYOR

Akarca sakinleri 8 Şubat 2022 Salı günü, saat 15:00’te Seferihisar Belediyesi Meclis Salonu’nda halka açık olarak yapılacak toplantıda, melisin alacağı kararı dört gözle bekliyorlar. Şubat ayı meclis toplantısı aynı zamanda Seferihisar Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak.

akarca-drone.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.