Seferihisar'ın oyuncak kampanyasına minik öğrencilerden destek

Seferihisar'ın oyuncak kampanyasına minik öğrencilerden destek

Seferihisar’da “Paylaşılan Bir Oyuncak, Büyüyen Bir Gülüş” kampanyasına Müşerref Hepkon İlköğretim Okulu 1-E sınıfı öğrencileri oyuncaklarıyla destek verdi.Başkan İsmail Yetişkin, minikleri meclis salonunda ağırlayarak dayanışma örneği için teşekkür etti.

Seferihisar Belediyesi tarafından yürütülen “Paylaşılan Bir Oyuncak, Büyüyen Bir Gülüş” kampanyasına anlamlı bir destek de Müşerref Hepkon İlköğretim Okulu 1-E sınıfı öğrencilerinden geldi. Minik öğrenciler topladıkları oyuncaklarla kampanyaya katkı sağlarken, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin öğrencileri belediye meclis salonunda ağırladı.

Gerçekleşen buluşmada öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Yetişkin, çocukların sergilediği dayanışma ve paylaşma örneğinin herkese ilham verdiğini belirterek kampanyaya verdikleri destek için öğrencilere teşekkür etti.

c6.jpeg

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin yaptığı konuşmada, “Seferihisar’da başlattığımız ‘Paylaşılan Bir Oyuncak, Büyüyen Bir Gülüş’ kampanyamıza destek veren Müşerref Hepkon İlköğretim Okulu 1-E sınıfı öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın bu duyarlılığı bizlere umut veriyor. Paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneğini minik kalplerimiz gösteriyor. Toplanan oyuncaklar başka çocukların yüzünde gülümsemeye dönüşecek. Bu oyuncakları ihtiyaç sahibi çocuklara kendi ellerimle tek tek ulaştıracağım” dedi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Seferihisar Belediyesi tarafından sürdürülen “Paylaşılan Bir Oyuncak, Büyüyen Bir Gülüş” kampanyası kapsamında toplanan oyuncaklar ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmaya devam edecek.

c4.jpeg

c5.jpeg

c3.jpeg

c2.jpeg

c1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.