Seferihisar’ın yenilenen stadı açıldı

Seferihisar’ın yenilenen stadı açıldı

Seferihisar İzzet Gül Stadyum’u, 2019 Kasım ayında, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yenilenmesi için tadilata alınmıştı.

 Yaklaşık 6 ay gibi kısa sürede stadın yenilenmesi; zemin, soyunma odaları başta olmak üzere yüzde 90 oranında tamamlandı. 5 bin kişilik tribünde ise çalışmalar devam ederken, yaklaşık 2 haftalık bir çalışma sonra biteceği öğrenildi. Stadın açılışı ise, korona virüs tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde uzun bir aradan sonra kılınan Cuma namazı ile gerçekleştirildi. Daha önceden stadın zeminine hazırlanan, işaretli yerde saf tutan yaklaşık 500 kişi, Cuma namazını kıldı.

15867230-ebee-4ae3-962f-7a6942b592d7.jpg

Bakanlık stadı yeniledi

Taleplerinin kısa sürede karşılandığını ifade eden AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir’e son yapmış olduğu ziyarette, kendisinden ilçe stadımızın yenilenmesi için talepte bulunmuştuk. Cumhurbaşkanımızın, ilçe spor kompleksinin yenilenmesi ile ilgili vermiş olduğu talimatla; Gençlik ve Spor Bakanlığımızca tüm İzmir’e model olacak şekilde iyileştirdiği İzzet Gül Stadyumu, Seferihisar halkına hayırlı olsun. Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde yeninden kılınmaya başlanan Cuma namazını, burada eda ederek, stadında açılışı da yapılmış oldu.’’ dedi.

02229c84-bc71-4423-861a-339c0d569b53.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.