Seferihisarlı öğrenciler okullarına gidebilecek!

Seferihisarlı öğrenciler okullarına gidebilecek!

Seferihisar’ın Gödence, Gölcük, Çamtepe köyünde yaşayan çocuklar araç olmadığı için okula gidemiyordu. Başkan Yetişkin ve Kaymakam Aktaş'ın katkılarıyla taşıt ihalesinde Fulya Turizm işletmesinin, öğrenci servisi olarak kullanılmasına karar verildi.

Seferihisar’a bağlı Gödence, Gölcük, Çamtepe köyünde yaşayan çocukların araç olmadığı için okula gidememesi üzerine Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, daha önce de destek verdiklerini ancak yetki olmadığı için çocukların can güvenliği adına belediyenin değil kaymakamlık ve ya milli eğitimin yapması gerektiğini söyledi. Ancak mağduriyet yaşanmaması adına pazartesiden itibaren geçici süre yine servis imkânı sağlayacağının sözünü vermişti.

40454738-a9ac-4e37-a454-9d1377d7d5f2.jpg

Seferihisar Kaymakamı Naci Aktaş ile Oluşum Haber Gazetesi Genel Koordinatörü Ezgi Yeşil ziyareti sırasında öğrencilerin servis sıkıntılarını takip ettiklerini söylemişti. Aktaş, yapılan ihaleler mevcut fiyat düşüklüğünden dolayı girmek istemediklerini belirtti. Bunun üzerine dün 6. Düzenlenen taşıt ihalesine 9 Aralık Perşembe günü gerçekleşen ihaleye Fulya Turizm işletmesi katılarak öğrenci servisi olarak taşıma kararı verildi.

ab6b75d4-b98c-48f6-8bd9-fdc4635c9fe0.jpg

"Fulya Turizme teşekkür ediyoruz"

İhale sonrası Oluşum Haber Gazetesi Koordinatörü Ezgi Yeşil, Fulya Turizm İşletme sahibi Hüseyin Kocaer’i ziyaret ederek, böylesine duyarlı bir taşımacılık işini aldıkları için şahsına ve şirketine teşekkürlerini iletti. Kocaer, gazetemize yaptığı açıklamada, “Biz teşekkür ederiz. Burada Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Seferihisar Belediye Başkanımız, köy muhtarlarımız, aileler veliler hep beraber ortaklaşa bir güç oluşturdular. Bu güce biz kayıtsız kalamazdık. Gereken oldu. Allah hatasız kazasız bir yıl geçirmeyi nasip etsin inşallah. Okullarına sağlıkla gidip sağlıkla gelsinler. Güzel bir dönem diliyorum.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.