Seferihisarlı vatandaşlar 'Klinik Pilates' atölyesinde buluşuyor

Seferihisarlı vatandaşlar 'Klinik Pilates' atölyesinde buluşuyor

Seferihisar Belediyesi, hizmete açtığı Yaş Alma Merkezi’nde üyelerine yönelik atölye çalışmalarına başladı. Klinik Pilates atölyesine, 50 yaşının üzerindeki vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

MEDYA EGE - Sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarıyla dikkat çeken Seferihisar Belediyesi'nin, 50 yaş ve üzeri vatandaşlar için hizmete aldığı Seferiçınar Yaş Alma Merkezi'nde atölyeler verilmeye başlandı. Günden güne göç almaya devam eden ve eski neslin varlığına da değer veren Seferihisar’da, belediye tarafından açılan merkez, yoğun ilgi gördü.

ggd8tz-xmaa-m9.jpg

“DAHA YAŞANILIR BİR SEFERİHİSAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Bu kapsamda oluşturulan 'Klinik Pilates' atölyesine katılan vatandaşlar, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirirken Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin yaş almış hemşehrilerinin Seferihisar’da konforlu bir yaşam sürdürebilmesi için ellerinden geleni yaptıklarının altını çizerek, “İlçemizde 50 yaşının üzerindeki nüfus günden güne artıyor. Yaşlı dostu bir kent vizyonuyla tüm çalışmalarımızı tek bir çatı altında toplayarak, hemşehrilerimizin keyifle vakit geçirebilecekleri Yaş Alma Merkezimizi hizmete açtık. Burada 50 yaşının üzerindeki tüm komşularımız hangi konuyla ilgili gelirlerse gelsinler, bu birimde hizmet alarak taleplerini iletebilecek. Seferihisar’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirme hedefimiz doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

yas-alma-6.webp

Öte yandan 50 Yaş ve üzeri Seferihisarlı vatandaşların kendi yaşıtları ile hem sağlık hem sosyalleşme adına bir araya gelecekleri merkezde, Satranç, Akıl Oyunu, Okuma grupları, Felsefe etkinliği, Müzik/koro grubu, Doktor bilgilendirme hizmeti, Psikolojik danışmanlık ve Aile danışmanlığı, Beslenme Uzmanı, Fiziksel aktivite, Doğa yürüyüşü, yazma atölyesi de yer alıyor.

ggd8tz-wkaai6-r.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.