Seferihisarlılar güne, belediyenin sıcak çorbası ile başlıyor

Seferihisarlılar güne, belediyenin sıcak çorbası ile başlıyor

Seferihisar Belediyesi hafta içi her gün sabahın erken saatlerinde işlerine ve okullarına gitmek için yola koyulan vatandaşlar için çorba ikramına başladı.

Seferihisar Belediyesi’nin geleneksel hale gelen ve Seferihisarlıların soğuk kış günlerine sıcak bir başlangıç yapmasını sağlayan hizmet bu kış da devam ediyor.

gbxeafhxcaetwk.jpeg

Sabahın erken saatlerinde işlerine ve okullarına gitmek için yola çıkan vatandaşlara Cumhuriyet Meydanı ve Ürkmez Hizmet Binası önünde bulunan ikram aracından sıcak çorba ikramı yapılıyor.

Her gün 06.30 ile 09.00 saatleri arasında hizmet veren ikram aracında çorbaların hazırlığı ve dağıtımında hijyen kurallarına büyük önem verilirken çorbalar Hıdırlık Tarımsal Kooperatifi’nde üretici kadınlar tarafından hazırlanıyor.

gbxeafrwaaap7gu.jpeg

Seferihisar Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada "Sabahın erken saatlerinde işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlarımızın içini ısıtacak ve güne sağlıklı bir öğünle başlamalarını sağlayacak çorba ikramımız başladı" denildi.

940d71ad-8f43-4e41-aed2-0810839224e9.jpeg

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ise uygulama ile ilgili "Kış mevsiminin en soğuk zamanlarının yaşandığı bu günlerde her yıl gerçekleştirdiğimiz çorba ikramımıza başladık. Her gün sabah erkenden kahvaltı yapmadan evlerinden çıkmak zorunda kalan vatandaşlarımızın güne hem içlerini ısıtacak hem de sağlıklı bir öğün ile başlamaları için hafta içi her gün çorba dağıtımı devam edecek" demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.