Seferihisarlılar Toprak Ana Günü'nü Ulamış'ta kutladı

Seferihisarlılar Toprak Ana Günü'nü Ulamış'ta kutladı

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Yerli Malı Haftası Toprak Ana Günü kapsamında Ulamış'ta üreticilerle bir araya geldi.

MEDYA EGE - Seferihisar Belediyesi, Yerli Malı Haftası Toprak Ana Günü'nü Ulamış Köyünde düzenlediği etkinliklerle kutluyor.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Köy-Koop Birliği Başkanı Neptün Soyer, üreticiler ve vatandaşlar Ulaşmış Köy Meydanında bir araya geldi.

i.jpeg

'Yerliyse Yeriz' mottosuyla kutlanan Yerli Malı Haftası Toprak Ana Günü kapsamında köy meydanında yerli üretici standları, köy fırınlarında karakılçık ekmeği, zeytinyağlı sabun ve çocuklar için tarım atölyelerinin olduğu etkinlikte tiyatro oyunları da Seferihisarlılarla buluşuyor.

t3.jpeg

Etkinliğe ilişkin olarak Seferihisar Belediye başkanı İsmail Yetişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, temiz ve adil gıdaya dikkat çekti. Başkan Yetişkin, "Yerli Malı Haftası ve Toprak Ana Günü etkinlikleri için Ulamış’ta üreticilerimiz ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Seferihisar’da iyi, temiz ve adil olmak üzere yerel gıdaya ulaşmak konusunda var olan tüm çabalarımızı ve desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz" ifadeleri ile sürdürülebilir gıdaya dikkat çekti.

i2.jpeg

Öte yandan Seferihisar CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak da vatandaşları Yerli Malı Haftası Toprak Ana Günü'ne "Yerli Malı Haftası ve Toprak Ana Günü kapsamında Ulamış'tayız. Yerel üreticilerimizin taptaze ürünleriyle buluşurken, Atalık Buğdayımız olan Karakılçık Ekmeğimizi de hep beraber pişireceğiz. Tüm halkımız Ulamış Köyü'ne davetlidir" ifadeleri ile davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.