Şehidin çocuklarını burslu okutacaklar

Şehidin çocuklarını burslu okutacaklar

Gelişim Koleji, Şehit Fethi Sekin'in çocuklarına burslu eğitim sağlayacak.

Gelişim Koleji, Şehit Fethi Sekin'in çocuklarına üniversiteye kadar burslu eğitim sağlayacak. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"İzmir Adliyesi önünde gerçekleşen  hain terör saldırısında canını hiçe sayarak çok büyük bir faciayı önleyen şehit polisimiz Fethi Sekin’i ve adliye personeli Musa Can’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu saldırıların hiçbir şekilde amacına ulaşamayacağına olan inancımız tamdır. Şimdi, her zamankinden daha dik ve daha güçlü durmanın zamanıdır.

Bu vatan için canlarını hiçe sayanlara olan borcumuzu ödemenin hiç bir şekilde mümkün olamayacağını çok iyi biliyoruz. Ancak yine de kendi yetkinliklerimiz çerçevesinde üzerimize düşeni bir “vatandaşlık görevi” bilinciyle yapmaya hazırız. Gelişim Koleji Ailesi olarak, kahraman polisimiz Fethi Sekin’in geride kalan 3 çocuğunu, okulumuzda üniversiteye kadar burslu okutarak, şehidimizin en azından gözünün arkada kalmamasını sağlayabileceğimize inanıyoruz. Amacımıza ulaşmak için biz gerekli kanallar üzerinden çalışmalara başlıyoruz, ancak Sekin Ailesi de acıları biraz olsun dindikten sonra bizimle temasa geçerek daha hızlı bir şekilde hareket edilmesini sağlayabilir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.