Şehir Tiyatroları Aralık ayında 12 oyun sergileyecek

Şehir Tiyatroları Aralık ayında 12 oyun sergileyecek

İzmir Şehir Tiyatroları 12 oyunla Aralık ayınDa İzmirli seyircinin karşısına çıkacak.

Kurucu Genel Sanat Yönetmenliğini Yücel Erten’in yaptığı, ilk sezonunda tiyatro severlerden tam not alan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT), yeni sezonda birbirinden değerli oyunlarla güçlendirdiği repertuvar seyircisiyle buluşuyor. ‘Sahne bizim tiyatro sizin’ sloganıyla İzmirli ile arasındaki bağı vurgu yapan İzBBŞT, Aralık ayında da dolu bir programla perde açacak.

‘Sahne bizim tiyatro sizin’ mottosuyla İzmirli ile bir bütün olduğunu vurgulayan İzBBŞT, oyunlarını en yeni akustik, ses, ışık, görüntü ve sahne mekaniği sistemleriyle donatılan Kültürpark’taki İzmir Şehir Tiyatroları İsmet İnönü ve İzmir Sanat’ta oynayacak.

izmir-sehir-tiyatrolari-1-ekimde-perde-aciyor.webp

Şehir Tiyatroları, sezon boyunca yeni oyunlar ile tiyatro severlerin karşısına çıkmaya devam edecek. İzBBŞT, Aralık ayında 12 oyunla İzmirli seyircinin karşısına çıkacak.

Ocak ayında Stefan Tsanev’in yazdığı Hatice Altan’ın yönettiği ‘3 Nalla 1 At’ adlı oyun prömiyer yapacak. Mart ayında ise Güngör Dilmen tarafından yazılan ‘Deli Dumrul’ isimli tiyatro oyunu, Yücel Erten yönetmenliğinde izleyiciye sunulacak. Yeni sezonda çocukları da unutmayan İzBBŞT, nisan ayında Friedrich Karl Waechter’ın yazıp Burak Şentürk’ün yönettiği ‘Soytarılar Okulu’ adlı çocuk oyununun da prömiyerini yapmaya hazırlanıyor. Şehir Tiyatroları, haziranda ise Nazım Hikmet’in yazıp Orhan Alkaya’nın yönettiği ‘Yolcu’ isimli oyunun gösterimine başlayacak.

Tüm oyunların biletleri ise İzmir Şehir Tiyatroları İsmet İnönü Sahnesi ile Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yer alan gişelerden temin edilebilir.

adsiz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.