Şehit Aileleri ve Gazilerden Eğitime Anlamlı Destek

Şehit Aileleri ve Gazilerden Eğitime Anlamlı Destek

Şehit aileleri ve gazilerden anlamlı destek

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde, Çanakkale Zaferinin 102.yılı’nda, Türkiye Harp Malülü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Büro Sorumlusu Gazi Üsteğmen Turgut GÜRKAŞ’ın öncülüğünde Şehit Aileleri ve Gazilerin katkıda bulunarak aldıkları, 16 Adet Bilgisayar ve Ekipmanları, İkisi (Köy) Mahalle, biri İlçe merkezinde olmak üzere, toplam üç okula teslim edildi.
 
Bilgisayarların teslimi ve açılış törenine Manisa Valisi Mustafa Hakan GÜVENÇER, Turgutlu Kaymakamı Uğur TURAN, Ahmetli Kaymakamı Muhammet Emre CANPOLAT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Muhammet EVREN, Askerlik Şubesi Başkan V. Ast.Bçvş Kemal SECERLİ, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet ESENDEMİR, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı.
 
 
İzzettin 75. Yıl Ortaokuluna 5 Adet, Dağmarmara Ortaokuluna 5 Adet ve İhsan Erturgut Ortaokuluna 6 Adet olmak üzere, toplam 16 Adet bilgisayar ve ekipmanlarının, okullara teslimi ve sınıfın açılışında; Manisa Valisi Mustafa Hakan GÜVENÇER yaptığı konuşmasında; “  Gerçek bir fedakârlığın sahibi şehitlerimizden, şehit ailelerimizden ve gazilerimizden ALLAH razı olsun. Sizin yüreklerinizde ki o ferahlık, o genişlik böyle güzel projeleri ortaya çıkartıyor. Memleket meselesini dert edinmiş, fedakârlık yapmış, taşın altına elinizi koymuş ve 16 adet bilgisayarı okullarımıza bağışlamışsınız. Bu sayının hiç önemi yok. Bu dernek altında böyle güzel projelere imza atmanız her şeyden daha önemli.” Dedi.
 
            Türkiye Harp Malülü gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Sorumlusu Gazi Üsteğmen Turgut GÜRKAŞ ise yaptığı açılış konuşmasında; “Türkiye Harp Malülü gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Bürosunun Turgutlu ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bilgisayar teslim programına hoş geldiniz. Ülkemin daha aydınlık daha çağdaş düzeye gelmesini sağlayacak çocuklarımızın bilgiye daha çabuk ulaşmasını sağlamak amacı ile biz Şehit aileleri ve gaziler olarak bu fidanlara verilen can suyuna katkıda bulunmak istedik. Biliyoruz ki her belanın, her kötülüğün başı cehalettir. Bu cehalet ile savaşta en büyük görevin düştüğü eğitim ordusun yılmaz neferleri sayın öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize bir nebze destek olabildiğiysek ne mutlu bizlere. Sayın Valim;Bu proje kapsamında Turgutlu İhsan ERTURGUT Orta Okuluna 6 adet, Dağmarmara mahallesi N.Üzmez  Orta Okuluna 5 adet, İzzettin Mahallesi 75.Yıl Orta Okuluna 5 adet ,Olmak üzere toplam 16 adet bilgisayar ekipmanları ile birlikte teslim edilmiştir. Bu projenin tasarlandığı günden beri büyük bir heyecanla bize şevk veren kaymakamım sayın Uğur TURAN bey’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayın Valim; Bu gururlu günümüzde bizzat programa katılarak  bu gururu bizimle paylaştığınız için şahsım ve derneğim adına saygılarımı sunuyorum.” Şeklinde konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.