Şehit Ailesinin Sesine MASKİ Kulak Verdi

Şehit Ailesinin Sesine MASKİ Kulak Verdi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Bayındır Mahallesi’nde 2004’ten bu yana içme suyu hattı olmayan şehit ailesini yaptığı şebeke çalışmasıyla suya kavuşturdu. 

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, aileyi ziyaret ederek su aboneliklerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Bayındırlık Mahallesi’nde ikamet eden ve 2004 yılından beri su sıkıntısı yaşayan Tüfenkçi ailesinin sorununu çözdü. 1980 yılında Mardin’de şehit düşen Jandarma Er İhsan Tüfenkçi’nin ailesinin 13 yıllık susuzluğuna MASKİ son verdi. Bugüne kadar içme suyu şebekesi mevcut olmadığı için susuzluk çeken Tüfenkçi ailesi, MASKİ ekipleri tarafından döşenen 400 metrelik içme suyu şebeke hattı sayesinde suya kavuştular. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz ile birlikte Tüfenkçi ailesini ziyaret etti. Ziyaretinde Genel Müdür Yardımcısı Başaran’a Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan ve MASKİ Şefi Gökhan Demir de eşlik etti.

“Şimdiye kadar sesimizi kimse duymadı”
Şehidin annesi Emine Tüfenkçi ve ağabeyi İrfan Tüfenkçi, yıllar sonra sularına kavuştukları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Yıllardır içme suyu bağlantıları olmadığı için çok sıkıntı çektiklerini söyleyen ağabey İrfan Tüfenkçi, duygularını “Cengiz Ergün’e ve MASKİ’ye çok teşekkür ederiz. Kimsenin duymadığı sesimize onlar kulak verdiler. Büyük bir sevaba girdiler, Allah razı olsun. Cengiz Başkana ne kadar teşekkür etsek azdır” diyerek dile getirdi.  

Artık susuzluk bitti
Tüfenkçi ailesiyle sohbet ederek su aboneliklerinin hayırlı olması dileklerini ileten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “Bu gün bu değerli ailenin yanında bulunmaktan dolayı çok mutlu olduk. Yıllarca susuzluk çekmişler. Ama artık sularına kavuştular. Emeği olan bütün arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.  MASKİ Genel Müdürlüğü olarak yerine getirdiğimiz asli görevimizin bu derece sevinç yaratması bizleri de çok memnun etti. Ailemiz sularını güle güle kullansınlar” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.