Şehit Akrabası: Benden Terörist Olur mu?

Şehit Akrabası: Benden Terörist Olur mu?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'de mikrofonu verdiği şehit yakını isyan etti, 3 kanal yayınlamadı...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'de yaptığı konuşma esnasında ezan okundu. Ezan arası veren Kılıçdaroğlu bu aranın ardından yanına gelen bir şehit yakınına mikrofonu verince NTV, CNN Türk ve Habertürk tarafından sansür uygulanarak ses kesildi. 

Sahnede konuşanın oğlu ve yeğeni şehit olan Bekir Ökten olduğu öğrenilirken, Ökten konuşmasına gazi babası ve şehit akrabası olduğunu söyleyerek başladı. Hayır diyeceği için terörist olarak damgalandığını söyleyen Ökten; "Benden terörist olur mu? Bu millet, Türk milleti. Bizi ayrıştırmaya kimsenin gücü yetmez. Biz Mustafa Kemal’in, Çanakkale’nin ruhuyla yaşayan bir milletiz” ifadelerini kullandı.

Çocukları için milletvekili olma yolunu açıyorlar

Kılıçdaroğlu ise şehit akrabalarına bu kadar acı yaşarken terörist denmesinin yakışık almayacağını söyleyerek, " Bu ülkenin evlatları El Bab'a gider şehit olur, terörle mücadelede şehit olur. Ancak Ankara'daki bu beyler çocukları için milletvekili olma yolunu açıyorlar." dedi.

Kılıçdaroğlu, 18 yaşında milletvekili seçilmesini eleştiren şehit akrabası, şehitler, gaziler ve evlatlarımız için hayır demeliyiz ifadelerini kullandı. CHP lideri ayrıca çiftçinin ektiğinin, işçinin emeğinin karşılığını alamadığını ve mazotun akaryakıt pahalığını hatırlatarak, bu dönemde referanduma gidilmesinin yanlış olduğunu söyledi. 

2 şart koştu

Kılıçdaroğlu referandumda iki şart koştu, birincisinin sandığa gitmek ikincisinin ise şerefle çocuklar ve gelecek için hayır oyu vermek olduğunu söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.