Şehit Binbaşı’nın Eşi Yılın Annesi Seçildi…

Şehit Binbaşı’nın Eşi Yılın Annesi Seçildi…

Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şubesi Malazgirt’te teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Binbaşı Arslan Kulaksız’ın eşi Sibel Kulaksız’ı “Yılın Annesi” seçti.

Muş’un Malazgirt ilçesinde geçtiğimiz yıl Temmuz ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın eşi Sibel Kulaksız’ı “Yılın Annesi” seçen Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şubesi bir tören düzenledi.

Törene katılan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Vatan için kendisini feda eden tüm şehit anneleri adına bu plaketi vermekten büyük onur duyuyorum. Tüm şehitlerimiz nur içinde yatsın. Onlar bizim evladımız, onlar bizim asla unutmayacağımız kardeşlerimiz.”dedi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şube Başkanı Mesude Öney de,“Bizler için canını feda etmiş evladımızın eşine, yılın annesi ödülünü veriyoruz. Kendisinin acısını azaltmamız mümkün değildir, ancak bizler de acısını yüreğimizde hissediyor ve paylaşıyoruz” dedi.

Öney şunları söyledi:

“Toplum olarak buna çok önem vermeliyiz. Anneler her zaman yanlarına gidilerek elleri öpülecek ve nasihat alınacak kimselerdir. Her gün anneler günüdür. Hepimiz çocuklarımızı da bu bilinçle yetiştirmeli, anne ve babasına ailesine topluma hayırlı bir evlat yetiştirme gayretinde olmalıyız.”

Yılın annesi seçilmesi dolayısıyla teşekkürlerini ileten Sibel Kulaksız, “Bu plaketi tüm şehit aileleri adına alıyorum" derken gözyaşlarını tutamadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.