Şehit Polislerin Cenazesinde Kılıçdaroğlu'nun Çelengi Kriz Yarattı

Şehit Polislerin Cenazesinde Kılıçdaroğlu'nun Çelengi Kriz Yarattı

İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü'nün cenaze törenine Kemal Kılıçdaroğlu protestosu damga vurdu.

Vezneciler'de düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan çevik kuvvet polisleri Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü'nün cenaze törenine çelenk damgasını vurdu. İlk başta kimin olduğu anlaşılmayan çelenge tepki gösteren ve kim olduğu belirlenemeyen bir şahıs çelenge tepki gösterdi.

Çelengin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu adına gönderilmiş olduğu öğrenilirken, "burada bunu istemiyoruz" diyen vatandaşa İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan müdahale ederek yatıştırdı. Çalışkan; "Burası cami avlusu, hiçbir siyasi düşünceniz olmasın. Bizim töremizde cami avlusunda kavga etmek, çelenk yırtmak yok" şeklinde konuştu.

Vatandaşla beraber hareket eden bir grup, yuh çekip tekbir getirerek protestoda bulundu.

Törene Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Sağlık bakanı Recep Akdağ'ın yanı sıra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül katıldı.

Şehidin eşi fenalık geçirdik

Kadir Cihan Karagözlü'nün 6 aylık gözü yaşlı eşi Gülçin Karagözlü'nün eşinin üniformasını giymesi dikkat çekerken, gözü yaşlı eş Türk bayraklı tabutu görünce fenalık geçirdi.

Yaralı polisler cenazeye katıldı

Terör saldırısında yaralanan ve tedavileri devam eden çevik kuvvet polislerinden dördünün tedavilerini yarım bırakarak arkadaşlarına son vefalarını göstermek için cenazeye katıldığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.