Şehit yakınlarından Başkan Özçınar'a ziyaret

Şehit yakınlarından Başkan Özçınar'a ziyaret

ŞEHİT ASKER POLİS AİLELERİ YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA DERNEĞİ Kiraz Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR’ı Makamında ziyaret etti.

Demokrasi nöbeti tutan kadınlar 15 Temmuz Şehitlerinin ailelerine ve çocuklarına destek olmak amacıyla yaptıkları el işi ve takılarının satışından elde edilecek geliri,şehit ve gazi aileleri derneklerine bağışlayacaktı ve Demokrasi Nöbeti tutan ailelerini yalnız bırakmayan çocuklar .15 Temmuz  Şehitleri ve Demokrasi adına resim çizdiler,çizdikleri resimler önce belediye de sergilenecek daha sonra Demokrasi Şehitlerinin aile ve çocuklarına gönderilmek üzere yola çıkacaktı bugün ŞEHİT ASKER POLİS AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ Kiraz’a gelerek yapılan anlamlı nöbet ve yardımlaşma gerçekleşti.

ŞEHİT ASKER POLİS AİLELERİ YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA DERNEĞİ Kiraz Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR’ı Makamında ziyaret etti, ziyaretin ardından Hisar Tepe Sosyal Tesislerinde bir yemek düzenleyen Başkan ÖZÇINAR  yemekten hemen sonra 5 yıl önce şehit olan Mustafa Hardal'ın Kiraz Veliler Köyü'ndeki baba ocağını ziyaret etti 

Kiraz Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR ŞEHİT ASKER POLİS AİLELERİ YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA DERNEĞİ ile beraber  5 yıl önce şehit olan Mustafa Hardal'ın Kiraz Veliler Köyü'ndeki baba ocağını ziyaret etti . Şehit olduktan 12 gün sonra doğan Mustafa Hardal'ın oğlu Mustafa Umut Hardal'la yakından ilgilenen Başkan ÖZÇINAR ‘’Bugün Şehit Asker Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bizlere eşlik etti onlara geldikleri için teşekkür ediyorum. Vatan için canını verenlerin ulaştığı şehitlik mertebesinin en yüksek makam. Şehit annelerinin acılarını aynı duygularla ile ortak olup, her zaman yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim.’’ Diye konuştu.

ŞEHİT ASKER POLİS AİLELERİ YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA DERNEĞİ Başkanı Hüsniye KARPAT ‘’ Burada olmaktan çok mutluyuz Sayın Başkanım bizimle canı gönülden ilgilendi başkanımızın duyarlılığı diğer belediye başkanlarına örnek olsun,bu vatan kolay kazanılmadı uğrunda canlar verildi,geriye kalan şehit ailelerine yardım götürmek dayanışma içinde olmak bizim boynumuzun borcu keşke diğer belediye başkanları Saliha ÖZÇINAR gibi olsa bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.’’diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.