Milletvekili Kasapoğlu: Şehitlerimiz ve Gazze için buradayız

Milletvekili Kasapoğlu: Şehitlerimiz ve Gazze için buradayız

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu,Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" sloganıyla gerçekleşen yürüyüşe katıldı.

Dr. Kasapoğlu yürüyüş sırasında yaptığı açıklamada, Gazze'de 7 Ekim'den bu yana bütün dünyanın yalnızca izlediği bir soykırım ve katliamın yapıldığını belirten Kasapoğlu, "İnsanlık onurunun yerle bir edildiği Gazze’de, dünyanın gözü önünde, bir katliam yapılmaktadır. Türkiye olarak ilk günden bu yana her platformda Filistinli kardeşlerimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Tüm orta doğu sonuçları itibariyle yıkıcı bir geleceğe sürükleniyor. Bu kabul edilemez. Bunu engellemek ve bölgemizde kalıcı barışı sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Umarım dünya da bunu her şey için çok geç olmadan görür ve doğrunun, hukukun yanında yerini alır” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZ VE GAZZE İÇİN BURADAYIZ”

Yürüyüşün amacına hasıl olduğunu dile getiren Dr. Kasapoğlu, “İstanbul'da hem şehitlerimiz hem de Gazze için buluştuk. Katılım oldukça güzel. Her zaman olduğu gibi bugün de milletimizin vicdanı, yardımlaşma duygusu, ülkesine ve barışa olan sarsılmaz inancı en güzel şekilde ortaya çıktı. Buraya iradesini göstermeye gelen herkese şükranlarımı sunuyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.