ŞEHRİN ORTASINDA REZİLLİK KAMERADA!

ŞEHRİN ORTASINDA REZİLLİK KAMERADA!

Kimliği belirlenemeyen kadın, sabah saatlerinde işyerinin önüne gelerek, büyük tuvaletini yaptı. Kadının yaptığını kapı önünde, yaptığı anları da kamera kayıtlarında gören iş insanı, rezilliği yapan kadını tespit ettiklerinde dava açacaklarını söyledi.

Medya Ege- İzmir’in Konak İlçesi’nde Karataş semtinde bulunan iş yerinin önünde, Pazar günü sabah saatlerinde insanları şok edecek görüntüler yaşandı. Pazartesi günü işyerini açmaya gelen iş insanı, kapının önüne yapılmış insan pisliği gördü. İşyerinin kamera kayıtlarını inceleyen iş insanı, o pisliği yapanın bir kadın olduğunu görünce şok içinde kaldı.

whatsapp-image-2022-01-03-at-13-30-55-1.jpeg

Tanımadıklarını ama kimliğini esnafın tahmin ettiğini belirten iş insanı, kadının gündüz vakti, işyerinin sağdan ve soldan görünmeyen dış kapısının önünü kendisine korunaklı gördüğünü, hiç utanmadan büyük tuvaletini kapının önüne yapıp gittiğini belirtti. Pisliğin önce hayvan pisliği olduğunu düşündüğünü belirten iş insanı, kamera kayıtlarında kapısının önünde ne olduğunu anlamak için bakınca, yapanın orta yaşlarda, kıyafeti düzgün, kendi düzgün bir kadın olduğunu gördüğünü söyledi.

whatsapp-image-2022-01-03-at-13-30-55-2.jpeg

Yapılandan utandığını, yapanın kadın olduğunu gördüğünde ise daha çok utandığını belirten iş insanı, “Bu cadde İzmir’in en işlek caddesi, Mithatpaşa Caddesi. Gündüz vakti bunu yapan kadın veya erkek fark etmez, insanlıktan nasibini almamış, zavallı birisi olduğunu düşünüyorum. Bu rezilliği yapmak ayrı cesaret, bu rezilliği yapabilmek ayrı rezillik. Ne günlere kaldık” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.