Şehzadeler'den MASKİ'ye Ziyaret

Şehzadeler'den MASKİ'ye Ziyaret

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Maski Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u ziyaret etti.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, hayırlı olsun ziyaretine gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ağırladı. Coşkun ve Çelik, iş birliklerinin geçmişte olduğu gibi şimdiden sonra da devam edeceğini vurgulayarak elbirliğiyle Manisa’ya hizmet etmeyi sürdüreceklerinin altını çizdiler.
Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret ederek, Coşkun’a yeni görevinin hayırlara vesile olması dileklerini iletti. Aralarında eskiye dayanan bir yakınlık bulunduğunu ifade eden Coşkun ve Çelik, Manisa’ya hizmet yolunda önceki yıllarda yürüttükleri iş birliğinin gelecekte de süreceğini belirttiler.


“Her zaman yanındayım”
Coşkun’un yeni görevinin önemine değinerek, başarılarının devamına duyduğu inancı dile getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bu gün çok sevdiğimiz, uzun yıllardan beri tanıdığımız çok değerli Yaşar Coşkun Bey’e hayırlı olsun ziyareti için MASKİ Genel Müdürlüğü’ndeyiz. Kısa bir süre önce göreve başlayan Sayın Coşkun’u ben de bizzat gelip tebrik etmek istedim. Allah mübarek etsin. MASKİ, 17 ilçesiyle Manisa’nın altyapısına hizmet eden önemli bir kuruluş. İnanıyorum ki Sayın Yaşar Coşkun bu görevinde de çok başarılı olacak, çok güzel hizmetlere imza atacak. Ben de hem Şehzadeler Belediye Başkanı hem de bir kardeşi olarak, her zaman için bu önemli görevinde kendisine destek olmak adına üzerime ne düşüyorsa yanında olduğumu belirtiyorum. Hayırlı olsun. Allah hayırlı hizmetlere imza atmayı nasip etsin” dedi.


“İş birliğimiz her daim sürecektir”
Çelik’in kendisi için özel bir yeri olduğunu ifade ederek, iş birliği içerisinde Manisa’ya hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizen Genel Müdür Coşkun, “Çok değerli başkanımızı burada ağırlamaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Kendisinin benim şahsımda ayrı bir yeri ve muhabbeti var. Geçmişte değişik vesilelerle hep iş birliklerimiz oldu. Bugüne kadar en ufak bir pürüz, problem yaşamadık hamdolsun. Bundan sonraki hayatımızda da yaşayacağımızı asla ümit etmiyorum. Kendisiyle birlikte güzel işler başardık. Cenab-ı Allah’ın nasip ettiği bu görev, kendisinin de ifade ettiği gibi Manisa’nın genelini kapsayan bir görev. Kendisi de Manisa’nın merkezinde çok önemli bir ilçemizin değerli bir Belediye Başkanı. Gerek onun çalışma alanında olsun, gerek Manisa genelinde olsun iş birliğimiz geçmişte olduğu gibi gelecekte de sürecektir. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.