Selahattin Demirtaş'ın İzmir'deki Afişleri Tahrip Edildi

Selahattin Demirtaş'ın İzmir'deki Afişleri Tahrip Edildi

HDP'nin İzmir Eş Başkanları'nın PKK propagandası yapmaktan dolayı tutuklanmasının ardından gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü kongrenin afişleri tahrip edildi. Afişlerde özellikle Demirtaş'ın olduğu bölümlere zarar verildiği görüldü.

Medyaege- Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir İl Başkanlığı'nın 24 Nisan'da gerçekleştireceği olağanüstü kongre için İzmir'in çeşitli yerlerine astığı afişler kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edildi. Afişlerde düzenlenecek olağanüstü kongreye katılacak HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da resmi yer alıyordu.

Geçtiğimiz Mart ayı içerisinde polis tarafından İzmir'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan HDP İzmir Eş Başkanları Cavit Uğur ile Dilek Aykan çıkarıldıkları mahkemede terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları gerekçe gösterilerek tutuklanmışlardı. Uğur ve Aykan'ın tutuklanmasının ardından başkansız kalan HDP İzmir İl Başkanlığı olağanüstü kurultay kararı aldı.

Olağanüstü kurultay afişlerini tahrip ettiler

HDP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek olağanüstü kongreye katılmak amacıyla İzmir'e gelecek olan Selahattin Demirtaş'ın da resminin olduğu afişler HDP tarafından hazırlatılarak İzmir'in belli bölgelerine dağıtıldı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edilen afişlerde özellikle Selahattin Demirtaş'ın olduğu bölümlere zarar verildiği görüldü.

selahattin-demirtas (2) copy

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.