Selami Şahin ve TEV Eğitime Destek Korosu İzmirlilerle Buluşuyor

Selami Şahin ve TEV Eğitime Destek Korosu İzmirlilerle Buluşuyor

TEV Kuruluş Yıldönümü Umut Konseri, 29 Nisan Pazartesi günü, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Gençlerin hayatına dokunarak aydınlık bir geleceğe sahip olabilmeleri için eğitim desteği veren Türk Eğitim Vakfı, 52. kuruluş yıldönümünde, İzmir’de ''Umut Konseri" düzenleyecek. TEV Eğitime Destek Korosu konserde Selami Şahin’in eserlerini seslendirecek.

Türk Eğitim Vakfı'nın 52. kuruluş yıldönümü'nde TEV İzmir Şube tarafından Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde 'TEV Kuruluş Yıldönümü Umut Konseri' düzenlenecek. 1967 yılında İstanbul'da temelleri atılan Türk Eğitim Vakfı'nın ilk şubesinin açıldığı şehir olan İzmir'de gerçekleşecek konsere TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, TEV İzmir Şubesi Yürütme Kurulu Onursal Başkanı Mehmet Salih Özen, TEV İzmir Şube Başkani Gülnur Soybayraktar ev sahipliği yapacak.

Büyük bir emekle çalışmalarını sürdüren ve TEV Eğitime Destek Korosu da 4. yılında bir kez daha İzmirliler ile buluşacak. Yeni nesil bağış girişimlerinde gelenekselleşen kuruluş yıl dönümü konserleriyle önemli bir trend başlatan TEV İzmir Şube’nin bu yılki konserinde Türkiye’nin önde gelen söz yazarı ve bestekar Selami Şahin rüzgarı esecek. Şahin’in eserlerinin seslendirileceği konserde koro şefliğini ise Fatma Cinpir ve İlhan Cinpir üstlenecek.
 
Bu yıl Fatma Cinpir ve İlhan Cinpir şefliğinde yerli yabancı çeşitli eserleri seslendirecek olan TEV Eğitime Destek Korosu’nun her yıl İzmir’de verdiği konser bu şehirde yaşayanlar tarafından büyük ilgi görüyor. Her yıl binlerce öğrenciye umut olmaya devam eden TEV Eğitime Destek Korosu, bağış kaynaklarının çeşitlendirilmesi ve bağışçıların da projelerin içinde aktif rol alarak kendilerini daha iyi hissetmelerini amaçlıyor. 

Etkinliğin önemli destekçileri arasında Norm Holding ana sponsor, Dokay Filo gümüş sponsor, Luna Elektrik A.Ş., Sarıgözoğlu A.Ş., Ben Boru A.Ş. bronz sponsor, Bortar Group, Seçsan Yemek, Ontur Otel ve Mozart Akademi de destek sponsorları olarak yer alıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.