Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı'dan yeni yıl mesajı

Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı'dan yeni yıl mesajı

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı yaklaşan yeni yıl dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

2018’in Selçuk için çok önemli bir yıl olacağının altını çizen Başkan Bakıcı; “Selçuk için yatırım yılı olacak 2018’in tüm insanlık adına güzel gelişmelerin gerçekleşeceği bir yıl olmasını temenni ederim” dedi.
 

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın Yeni Yıl Mesajı Şöyle: 
 

Yeni bir yıl var önümüzde. Bir öncekiler gibi umutla, heyecanla, beklentilerle gireceğimiz bir yıl. Bu yılın kentimiz için olduğu kadar, ülkemiz ve dünya için de; daha huzurlu, daha mutlu, daha güzel bir yıl olmasını diliyorum. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; 2018 Selçuk’ta yatırımların hızlanacağı, birçok projemizin meyvesini vereceği bir yıl olacak. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Tek bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak.” Biz de bu bilinçle çalışacağız.  Geçtiğimiz üç buçuk yılı katlayacak olan, Selçuk’un hak ettiği yatırımlar 2018 yılında gerçekleşecektir. 2017 yılı içerisinde İZBAN Selçuk Hattı açılarak; Selçuk için yeni bir devir başlamış oldu. Yine bu yıl içerisinde İZMİR GAZ Abonelik Merkezi açıldı. Doğalgaz tesisatı döşenmesi ve Selçuk’un var olan su şebekesinin yenilenmesiyle kentimizin gelecek yüzyılına yatırım yapıyoruz. 2018 Yılı içerisinde Selçuk’un yüzü olacak Kültür ve Gençlik Merkezi’nin yapımına da başlanacak.  TOKİ Projesi’nin hayata geçmesiyle Bayrakçıkule’de yeni bir Selçuk doğacak. Makro Projeler olarak adlandırdığımız İZBAN, Doğalgaz, TOKİ gibi projelerin gerçekleşmesindeki kararlılıkları ve desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’a ve sayın milletvekillerimize tüm hemşehrilerim adına teşekkürü bir borç bilirim. 


Yıllar, yüzyıllar boyu birlik, beraberlik içinde olan Türk Milleti’nin her zaman sahip olduğu bu ruhla, geçmişte olduğu gibi, ilerleyen zamanlarda da her türlü zorluğun üstesinden geleceğine yürekten inanıyorum. 2018 yılında da Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine getirmek için millet olarak var gücümüzle çalışacağımıza inancım tamdır. 
 

Değerli Hemşehrilerim;
 

2018 yılının sizler, güzel ilçemiz Selçuk ve ülkemiz için en güzel gelişmelerin başladığı bir yıl olsun. Yeni yılda hepinize sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve esenlik diliyorum. 
Mutlu Yıllar. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.