Selçuk-Efes Festivali’nde Ceren Akın sürprizi

Selçuk-Efes Festivali’nde Ceren Akın sürprizi

Bu yıl 49’uncusu düzenlenecek olan Selçuk-Efes Festivali’nde büyük bir sürpriz yaşanacak.

Geçen yıl çıkardığı “Sevgiliye” şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan İzmirli genç sanatçı Ceren Akın, Festival kapsamında sahne alacak. Akın,  7 Eylül Cuma günü 21.30’da Selçuk’ta sanatseverlerle buluşacak ve birbirinden güzel parçalarını seslendirecek.

Beyaz Show’a renk kattı
Yaz aylarında Çeşme ve İstanbul’da popüler mekanlarda sahne alan Ceren Akın, Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show Programı’na da, Beyaz Show Orkestrası'nın solisti olarak her hafta şarkılarıyla renk kattı. Aynı zamanda söz yazarı da olan Akın, yazdığı şarkılarla iki yıldır sanat camiasına damgasını vurdu.

Büyüdüğüm yerlerde sahne almak büyük onur

Her yıl yaz aylarında çocukluğunun ve gençliğinin geçtiği ve hala zaman buldukça yaşamaktan keyif aldığı Selçuk’ta sahne almanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade eden Ceren Akın,”Bana bu imkanı tanıyan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı ve festivalde emeği geçenlere çok teşekkür ederim” dedi.

Kalplere dokunuyor

Mantığıyla değil duygularıyla hareket ettiğini belirten Ceren Akın, “Yaşadığım her şey kalbime dokunarak geçer, harmanlanır ya dizelere dökülür ya da sesimde can bulur. Yaşadıklarım kalbimi ya büyütür ya korur ya kırar ama bir şekilde beslenir” diye konuştu.


CEREN AKIN BİYOGRAFİ
 
1 Haziran 1988 yılında İzmir'de dünyaya gelen Ceren Akın, ilkokulda müziğe olan ilgisiyle ailesinin dikkatini çekmiş ve onların desteğiyle piyano derslerine başladı. Liseyi Işılay Saygın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde okumuş, lise dönemi boyunca piyano ve keman enstrümanlarını çalmış ve konser etkinliklerinde bulundu. Ardından 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları ve Şan bölümünü okuyan Akın, tam anlamıyla okuduğu bölümü hayatına yansıttı.  Hem oyuncu hem şarkıcı kimliğiyle eğitim hayatında da sahnelerde oldu. Özellikle tiyatroya olan sevgisi oyunculuğa olan ilgisini artırdı ve bu alandaki çalışmalarına büyük bir heyecanla devam etti. Üniversiteden mezun olduktan sonra 2015 yılında İstanbul'a yerleşti ve  birçok mekânda sahne aldı. Aynı zamanda söz yazarlığı yapan Akın, 2017 yılında çıkış yapan "Zamanında" adlı parçanın sözlerini yazdı ve bu alandaki çalışmalarına devam etti. 2017 yılının temmuz ayında, "Sevgiliye" adlı ilk single çalışması ile ismini milyonlara duyurmayı hedefleyen şarkıcı, büyük başarılara imza atma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

unnamed-(1)-340.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.